Kära Tomten

Jag tror jag önskar mig en vattentät digitalkamera i julklapp.

Idag när vi var till Sapadere hade jag inte kameran framme en enda gång. Kanske inte så konstigt i och för sig då den låg kvar hemma men mobilen hade jag med mig men den låg väl inpackad i ett fodral i en plastpåse i en väska.

Det var som vanligt galet mycket vatten överallt. Vattenkrig mellan jeeparna (13 st idag), byfolket står med vattenslangar här och där och sprutar på oss, vi får vatten över oss på olika sätt vid stopp, vi badar i Sapadere (jag med kläderna på idag då jag ändå va så blöt så det spelade ingen roll) så från det jeeparna träffas vid mötesplatsen på morgonen till det man kommer tillbaka på eftermiddagen är man blöt. Så himla skönt, det behövs då det är så hett men det blir inte många foton tagna.

Får väl se vad paparazzi åstadkommit idag. Cd skivorna var inte klara när jag gick hem från kontoret.

Vi har i alla fall haft en super rolig dag!

This entry was posted in Combi Sherlock. Bookmark the permalink.

5 Responses to Kära Tomten

  1. Aurora says:

    Vilket roligt ”jobb” , Kram

  2. Petra says:

    Jag har ett vattentätt fodral som ligger här hemma, du kan få det om du vill 🙂

Kommentera