Va roligt!!

Nä men hej! Va roligt att jag är tillbaka…

Som ni säkert förstått försvann lusten att blogga då för några månader sedan. Senaste dagarna har jag känt mer och mer att det hade nog varit roligt att börja blogga lite igen.

Vet att ni är många som saknat mitt bloggande. Det är såklart super roligt att min blogg är så uppskattad av så många men när lusten försvinner blir det inga bra inlägg.

Just nu befinner jag och Alex oss i Sverige. Har varit här sen skolorna slutade i mitten på juni och på måndag flyger vi hem.

Återkommer med lite inlägg från både det ena och det andra. Nu har jag ju massor att skriva.

 

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

12 Responses to Va roligt!!

 1. Aurora says:

  Jodå, jag märkte att du försvann men trodde att FB var det som gällde i stället. Kram

 2. Catarina says:

  Woo-hooo-hoooooo…..!!!
  Vi är sååååå glada att du är tillbaka 🙂 🙂 🙂
  Och snart får jag se dig live här i Alanya också 😉

 3. jenfan75 says:

  Ja jättekul att du är tillbaka.. Ja nog kan man tappa lusten att blogga ibland.. Då behöver man få vila från den 🙂

 4. Lucky says:

  Va´ kul att du är tillbaka 🙂 jag har saknat din blogg. Helt förståeligt att tid och lust kan utebli.. Men för en annan dödlig här hemma i ”Svedala” – så är det så härligt att få lite glimtar av det härliga livet i Alanya. Uppskattar verkligen alla fina bilder du bidrar med i din alltid lika trevliga blogg. När ekonomin tillåter – VILL och kommer jag – att åka ner till det Turkiska Paradiset..!! 🙂 Och jag är mycket intresserad av att åka med Era safari-resor på Sherlock, vilket jag aldrig gjort.. Som sagt ; Välkommen tillbaka!! Du har varit efterlängtad..! // Lucky

  • Sand mellan tårna says:

   Tack snälla vad glad jag blir för din kommentar 🙂

   • Lucky says:

    Det är jag/vi som ska tacka – att Du vill dela med Dig av fina bilder och Ert liv i Alanya. 🙂 🙂 Jag har en ständig längtan tillbaka till Alanya.. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde där.. 🙂 Jaa, jag har ”bara” varit Alanya EN gång – Sept 2012 – men det räckte.. 🙂 jag blev ”fast” på en gång..! 🙂 🙂 Jag var där i tjänsten, alltså arbetade.. Jag med tre kollegor var med 8 av våra omsorgstagare på DERAS semester i Alanya. Eftersom de behöver personalstöd för deras funktionshinder såväl intellektuella som fysiska, så var vi som personal med dem dygnet runt. Vi blev så väl omhändertagna överallt 🙂 så det blev en lyckad semesterresa för dem alla – och vi som personal glädjs ju förstås med dem..!! 🙂 🙂 🙂 Våra ”Änglar” mådde så bra i Alanya! 🙂 🙂

    • Sand mellan tårna says:

     Va roligt att höra om din resa hit och att ni var så nöjda allihop. Få hoppas jag du får chans att komma tillbaka hit om inte alltför länge. 🙂

     • Lucky says:

      Tack. 🙂 Jaa, jag ser fram emot när jag kan åka som privatperson. Vi hade en jätte-fin tid med våra ”Änglar” i Alanya – men nu har man ju en försmak på det som finns att erbjuda, och Din blogg ger mig många goda tips om bra ställen att fika, äta och ha det bra på.. ! 🙂 .) // Inger

 5. zaq says:

  Ja, du har varit saknad! Detärså roligtatt se hur ni lever, ni somtagit modet att flytta utomlands!

Kommentera