Ungar!!!!

Barnen i området vid kontoret har tagit hand om en gathund (valp). Dom köper mat med pengar från oss föräldrar, dom busar med den, borstar den, byggt en hundkoja i trädgården där ena pojken bor…Hunden, Pasha som den heter är jätte söt och busig…

20130304-101611.jpg
Igår kommer Alex och visar att dom också hittat en liten kanin som han vill ta hand om och ta hem. Omöjligt sa ja då vi har Slash och jag vet vem som kommer få ta hand om den sen. Stavas mamma Karina Den fick vara på kontoret. Alex var sur och jag försökte tala om att är den vild har den säkert ett hem ute och en mamma som letar efter den. Att den klarar sig själv ute men vill han kan vi gå till djuraffären som ligger nära kontoret och fråga om dom vill ha den. nej sa Alex. Sa till HASAN imorse att kaninen är så fin och ren för att vara en vild kanin. Pälsen är så mjuk. Nu ringde Hasan nyss och talade skrattande om att han varit i djurbutiken och frågat om barnen varit där igår och köpt en kanin. Jodå, visst hade dom det. Haha vad säger man? Ungar!!!

20130304-102301.jpg

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

15 Responses to Ungar!!!!

 1. Sita says:

  Ja se ungar dom kan det mesta. Lämna den åter till affären. Det är mycket jobb med kaniner. Kram

 2. Söta busungar / djurräddare =)
  Kanske blir en liten djurpark i Alanya så småning om 😉

  Ha det bäst
  Kram M

 3. Mamma says:

  Hahaha vilka påhittiga ungar! Passa er så dom inte drar ihop till ett helt zoo 🙂
  Puss!

 4. gomo says:

  Så nu har Ni blivit med hund .Ja inte själva ,men lite ansvar blir det . Vad jag inte förstår är hur en djuraffär kan sälja en kanin till barn . Barn förstår inte allvaret i det de tagit på sig. Hoppas allt ordnar sig till det bästa både för kanin och barn .
  Puss o kram !

  • Sand mellan tårna says:

   Jag blev inte det minsta förvånad att han sålde kaninen till barnen. Turkiet i ett nötskal, tänker bara på att tjäna pengar. Blev inte arg på barnen alls däremot på djurbutiken som bara sålde den sådär utan vidare. Å han är ändå gift med en engelska men det hjälper tydligen inte. Puss o Kram!

 5. Hebbe says:

  Hoppsan,,Han handskades lite vårdslöst med sanningen Alex,,ja ja,,men den kan väl få vara på kontoret tycker även jag,,den ser så fin o go ut..Haé Kram.

 6. Pia F says:

  Haha ungar. De är verkligen kreativa!

 7. Anna Karlsson says:

  Ja se dessa barnen!!
  Min yngsta dotter och hennes kompis köpten en mus när de gick i 6:an och hade hemma hos oss fast jag visst inget. Vi hade katt och hon bettede sig så underligt inne i hennes rum. De hade gömt den i en låda! Någon v senare ringde kompisens pappa och bad om hjälp!!! Det var möss över allt i källaren där han dotter hade sitt rum!!! de hade nu flyttat den dit, pga vår katt, och bara gjort ett bo till den i nedersta lådan i hennes skrivbord. den hade fått ungar och åter ungar!!!!!

  De fick plocka och städa en hel dag och lämna dessa möss till djuraffären!!!! Vi var faktiskt lite arga men nu i efterhand ganska roligt!!! 🙂

  Ha en bra vecka!!! Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Hahahaha fy 17!!! Ja här ska inte bli några kaninbarn. Den ska leva i celibat 😉

 8. Anna Karlsson says:

  Go han är!!!!!! De har bra fantasi!!! Kram

 9. roland näsman says:

  haha ja va ska man säga,kreativa är dom iaf dom små liven.

Kommentera