Resor

Mamma frågade i höstas när hon var här var vi kanske skulle resa till sommaren men jag sa att jag tycker vi kan hoppa över det denna sommaren. Har ju varit utomlands 2 år i rad eller 3 då vi var i Paris 4 dar över midsommar 2010 också. Sa att vi behöver ju inte skämma bort Alex för mycket så han förväntar sig en resa varje år och liksom räknar med det. Vi kan vara i Sverige denna sommaren (blir ju utomlands det också med tanke på var vi bor), finns ju mycket man kan göra där. High Chaparall t ex. Det minns jag när jag var där som liten och tyckte det var häftigt och lite läskigt också när en cowboy släpade en  indian fastbunden i ett rep efter en häst.

När Alex kom hem från skolan igår hade han fått en penna med en liten kamel som satt fast längst upp på pennan (alla i klassen hade fått) av en klasskompis som hade varit i Dubai nu under lovet. Han hade berättat en del om Dubai för klassen och Alex tyckte det lät spännande så vi har googlat info och bilder från Dubai så nu vill både han och jag åka dit.

Mamma vill ta med honom till döda havet så det har vi också pratat om att åka till.

Så resmål är det inte brist på. Kan komma på många fler ställen vi vill åka till. Dock får dessa två i så fall bli under ett vinterlov. Alldeles för varmt under sommaren.

Här vore trevligt att bo men det är ett som är säkert, det kommer vi inte göra. Priser på allt mellan 15-30000 sek per natt.

Få en kallsup här är nog inget man önskar. Å andra sidan går det väl knappt att få ner huvudet under ytan.

 

 

This entry was posted in Flyger & Far. Bookmark the permalink.

3 Responses to Resor

  1. lina says:

    Ååh Dubai e verkligen ett land man måste åka till 😀 inget man kommer ångra!

  2. Sita says:

    God morgon Sådana varma platser längtar jag inte till. Här blir det till Mallis i sept. Kram

Kommentera