Butter

Var Alex denna morgon. Ville inte alls gå upp och gå till skolan. Hur dumt som helst att lovet inte är längre. Ännu dummare att man måste gå 5 dagar i skolan och sen bara vara ledig 2. Borde ju vara att man går 5 dar och är ledig 5 eller ännu hellre gå 2 och ledig 5.

Jag lät honom hållas. Han fick muttra på en stund sen var det bra och han var kvittrande glad när vi väntade på bussen så jag är övertygad om att han kommer ha en bra dag i skolan. Kul att träffa alla kompisar igen.

Vädret är också ganska buttert. Grått och regn, +13. Passar mig bra idag då jag har en hel del att greja med hemma. Har inte blivit överdrivet mycket gjort under lovet.

 

This entry was posted in Alex skola, Väder. Bookmark the permalink.

3 Responses to Butter

 1. Sita says:

  Ha det trevligt. Här snöar det idag med. Vet inte hur många dagar i streck nu. Kram

 2. Mamma says:

  Hahaha förstår honom. Det är som när man ska börja jobba efter semestern – det känns tungt men när man väl är på plats är det helt OK.
  Så det varma goa tog slut med lovet? Passar ju bra med tråkiga hushållssysslor då………
  Du får trösta dig med lite choklad 🙂
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja, imorse var det tungt men nu när han kom hem hade han haft det såååå bra i skolan och det var kul att träffa alla igen. T om läxan tog han itu med med en truddelutt 🙂
   Verkligen perfekt städväder så det är vad jag roat mig med idag. Blåser halvt storm ute.
   Chokladen e nästan slut, sparar det som finns kvar till Alex så han kan äta till helgen så det står på listan för dig att ta med 🙂
   Puss o Kram!

Kommentera