Julmarknad i Alanya

Såg just på facebook att årets julmarknad här i Alanya kommer hållas i hamnen den 9e december! Var jätte mysigt förra året även om solen sken från en klarblå himmel och vi kunde gå i t-shirt. Fick ingen riktig julstämning, inte ens med glögg, pepparkakor o lussebullar som vi tryckte i oss. Att de sen spelade discomusik i stället för julmusik bättrade ju inte på julkänslan direkt. Hoppas få höra julmusik i år då jag vet flera som saknade det.

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

2 Responses to Julmarknad i Alanya

  1. Fia says:

    Jag vill också gå på julmarknaden men de kan jag ju bara glömma. Har faktiskt börjat lyssna liiiite på julaktiga sånger, inte dom riktigt traditionella ännu, för att eventuellt få lite julstämning så småningom.
    Vi har bara mörker, blåst och regn hos oss, såg väl skymten av solen i måndags.
    Ha de bra! Kram Fia

    ps. Oj guud vilket frukostbord..dit ska jag nästa gång 🙂

Kommentera