Hay Day

Är ett spel för Iphone, Ipad…som Alex spelar. Jag skulle hjälpa honom lite och insåg snabbt att det är ett riktigt roligt spel. Har man för mycket fritid är detta en perfekt syssla att spendera den på. Nej, nu måste jag skörda och se om jag sålt nått, mata djuren…busy busy…

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hay Day

 1. Sita says:

  Låter ungefär som Farmwill på FB. Det gillar jag inte. Kram

 2. Fenixmona says:

  Ja där ser man, då får du vara avbytare på gården ibland när Alex behöver vara ledig…hihihi…Kramiz

 3. Ama de casa says:

  Jag passar mig noga för spel. Fast nyåret som var så introducerade en kompis mig till WF, jag fastnade omedelbart. 🙂

  Lycka till med skötseln av gården! 😉

 4. Lena says:

  Aj aj där fastnade jag i spelandet……riktigt roligt även om jag är tant! Bra när jag satt och väntade på att bilservicen skulle bli klar. Skördar och mjölkar för fullt……..vill ju veta vad som kommer sen ! Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Hahaha visst är det roligt 🙂 Jag hjälper Alex mer än gärna och han låter mig göra det när han är i skolan. Perfekt syssla när jag många gånger bara sitter på kontoret och skrotar 🙂

 5. Erik says:

  Haha, det är lätt att hamna i spelträsket. Gjorde ett försök med Farmville men la ner det ganska snabbt. Det ser ut som att det här spelat är ganska likt?

 6. Junitjej says:

  Ett typiskt beroendeframkallande spel.

 7. Kobra says:

  Hej

  Undrar om nångong vet hur köpare man diamenten på hay day

Kommentera