På väg hit

Ser ni Atatürkgatan?

20121031-144117.jpg
Inte jag heller. När de sprayar ute vid gatan brukar dom komma in mellan husen och köra en sväng där också. Ner i avloppen, träden och även i trappuppgångar. Kontoret brukar ligga som i en dimma så jag har tagit skydd inne tills det är över. När dom sprayar hemma gör dom det alltid när jag hängt ut tvätt. En gång när jag och Alex var på väg ut hade dom sprayat i trappuppgången så längre ner vi kom desto mindre såg vi pga al rök.
Vet inte vad dom använder men det är säkert jätte förbjudet i eu.

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

3 Responses to På väg hit

  1. Gilla says:

    Varför sprayar man sånt? Det verkar ju mysko.

    Kram/Gilla

  2. Har aldrig sett att dom springer runt och sprayar nått sånt nån gång, vad är det mot för ohyra?!

Kommentera