Amas kompis

Har jagat presenter till Alex paketkalender idag. Hittade inte en pryl däremot byxor till honom och lite till mig så helt tomhänt kom jag inte hem. Hem snabbt för att lämna inköpen och ut igen (solen kom tillbaka och med den värmen). På väg ner på kontoret hör jag någon säga mitt namn. Jag stannar och tittar upp på ett för mig helt okänt ansikte. Visst är det Karina säger kvinnan. Ja, jo det är det svarar jag. Då presenterar hon sig som Amas kompis. Vet ju att hon är här men har aldrig träffat henne innan så det va riktigt roligt att få ett ansikte på henne.

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

5 Responses to Amas kompis

 1. anita - amas kompis says:

  Kul att se dig på riktigt och glad att jag kände igen dig. Har ju sett en del foton här på bloggen men man vet aldrig när det blir ett snabbt möte ute i vimlet. Jag och Rut hade varit uppe i borgen och gick nerför. Vi var sugna på glass så vi ilade iväg till Big burger. Det var precis så gott som vi fantiserade om på promenaden. 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jätte roligt att du kände igen mig och nu vet jag ju hur du ser ut om vi skulle springa på varandra fler gånger 🙂
   Mums, glassen på BK är jätte god.

 2. Va kul, va varlden ar liten! 🙂

 3. Sita says:

  God morgon. Trevlig när man får ett ansikte att minnas ist för ett namn. Kramar

 4. Ama de casa says:

  Men så roligt! För både dig och henne. Nu blev jag lite avis som inte fick vara med 😉

Kommentera