Bazar

Varje dag i och runt Alanya är det en bazar. En del har bara frukt o grönt andra även kläder, väskor, skor mm mm. Idag tisdag är en sådan bazar som har allt. Håller till vid och ovanför Fiskmarknaden. Hittar oftast inget men alltid kul att gå runt och kolla. Ibland gör man fynd och särskilt nu och ännu mer på vintern när priserna är riktigt låga.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bazar

  1. Veiken says:

    Roligt om man kan göra fynd och får gå och titta i lugn och ro, innan man bestämmer sig. Tyvärr finns det alltför många försäljare som vill tvinga folk att handla…. 🙁

  2. alltid lika kul att få på bazarena och bara kolla:)

  3. Kul, här finns också marknader med allt möjligt! Allt beror på från gång till gång om dom har nåt kul! 🙂 Men sommarskor, toppar och väskor kan man alltid hitta fint och billigt!

  4. carola says:

    fick aldrig ngn riktig kläm på VART bazaren (den större som jag fattar det) håller till..Brukar det inte hållas EN stor varje vecka ngnstans i stan? kan du förklara lite lätt för en förvirrad norrlänning hur man hittar dit från typ Burger King alt Gallion?..(enda stället jag vet med säkerhet vart det ligger..::p)

Kommentera