En timme för tidigt

Som alltid missade jag det här med klockan. Vaknade, tittade på klockan som visade 06, vänder mig om, blundar, somnar inte, öppnar ögonen och undrar varför det är ljust ute. Så slog det mig att kl är egentligen 7. Kändes lite bättre att gå upp då men ändå är det en timme för tidigt. Skönt att klockorna på det mesta ställer om automatiskt. Mobil, dator, tv box mm. Däremot såg jag att tv’n inte ställt om. Alltså när man klickar text tv el info om ett program så står tiden där och det var inte ändrat!? God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to En timme för tidigt

 1. Sita says:

  God morgon. Hade glömt ställa klockan i sovrummet. Den visade halv 7 fast det var halv 6 här nere. Får ändra när gubben vaknar. Här har vi kallt idag, -6.5 grader. Vintern närmar sej. Kram

 2. Aurora says:

  Timmen som knycktes i våras är äntligen tillbaka. Kram

 3. Veiken says:

  Vi har inte ställt om dom klockor som behöver hjälp…. Det kan vara skönt att ha sommartid några timmar till i ett svinkallt Göteborg -7 i morse! 🙁

 4. Ama de casa says:

  Jag måste ställa om bloggen också. Det glömmer jag jämt…
  Gomorron!

 5. Ama de casa says:

  Det måste du också ser jag på tidsstämpeln på min kommentar, för det skiljer väl bara en timme mellan oss? 😀

 6. Jenfan75 says:

  God morgon. Ja här var dom omställda på alla mobiltelefoner utom min. Men det var tur att jag kunde vrida tillbaka tiden en timme i skallen=)

 7. Underbart att fa sova en extra timma!! 🙂

 8. Hebbe says:

  Hejsan,,Skönt att få sova en timme längre,,fast jag blev lurad ändå,,när skallen klarnat så vred jag tillbaka klockan,,o då blev det som vanligt igen…Haé Kram.

Kommentera