Tadim

Har ni säkert hört talas om. Här ligger det men oss hittar ni inte där just nu.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

5 Responses to Tadim

 1. Charlotte says:

  Første gang jeg spiste på Tadim var i 2000. Ikke bare én gang, men måske hver eneste dag i en uge. Husker det kostede absolut ingen penge. Måske et par millioner, som det jo var dengang. Siden har jeg desværre forsømt dem lidt.. Men mindes den ferie hver gang du skriver om Tadim.

  • Sand mellan tårna says:

   Vi går fortarande till Tadim då och då men inte alls lika ofta som förr. Då åt vi (jag, min engelska väninna och barnen) lunch där i stort sett varje dag efter lekparken. Fortfarande billigt och god mat samt trevlig personal. Farbrorn som äger stället är ju hur söt som helst 🙂

 2. Lena says:

  Måste prova Tadim nästa gång jag far till Alanya!/ Lena

Kommentera