Besöka någon…

Sa Hasan till mig att vi skulle göra. Inget konstigt med det då det är bayram och denna vi skulle besöka var tydligen restaurangen jag skrev om i inlägget före. En liten familjemiddag. Han hade även tänkt ta med några av grabbarna (Sherlock teamet är ju som en liten familj) men inom turismen kan man inte alltid planera så det slutade med att det bara var vi 3 som gick då resten blev upptagna med annat. Vi hade iaf en mysig och trevlig middag.

This entry was posted in Äta ute/Fika. Bookmark the permalink.

8 Responses to Besöka någon…

 1. Sita says:

  Fina glimtar mellan dom. Kram

 2. Veiken says:

  Det ser supermysigt ut när man ser Alex och hans pappa! Det kanske blev en vinst! 🙂

 3. Fenixmona says:

  Vilken härligt fin bild på dina båda killar! Kramiz

 4. Hebbe says:

  Mors,,Leker dom arga leken på bilden??….Ja det var + men snudd på -…Jag ska åka ner till Uppsala i dag,,sonen har köpt en ny soffa som ska hämtas och jag har drag på min bil,så jag öppnar Åkeri för en kort stund..Haé Kram

 5. Hebbe says:

  Mors,,Tackar…Det är ju så kul att pyssla med bildspel,och att hitta musik som passar är ju extra roligt..Detta gjorde jag till vår Fb sida som handlar om min hemort,förr o nu..Haé Kram.

 6. Aurora says:

  en riktig familjefest. Kram

 7. Ama de casa says:

  Såna besök gillar jag 🙂

Kommentera