Live: Test

Dålig på att blogga så nu testar jag mobilblogg. Live från Alanya… Väntar på servicebussen!

Edit från datorn: Weeiii det funkar! Fina frun skrev ett inlägg där hon berättade var hon oftast sitter och bloggar och frågade var vi läsare bloggar från. Då jag har lite bloggtorka eller inte torka, har massa att skriva men ingen direkt lust som ni kanske märkt så tänkte jag att det kunde kanske vara kul att blogga från mobilen. Lägga upp live inlägg men så har det inte funkat så smidigt från Blackberry som jag vill. Kan bero på att jag inte laddat ner wp appen utan kört från webben. Så är det…laddade ner appen nu och se så bra det gick att mobilblogga. Trista är bara att kameran på BB mobiler suger, blir inga bra bilder men det får ni leva med. Nu ska här live bloggas (tror jag)….

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

6 Responses to Live: Test

 1. Hebbe says:

  Mors,,Kul att det funkar från mobilen,,,såg att Tandfen hälsade på Alex i går,,hon var här i Vreta nu i natt,,Loke kom ner med en glugg i den övre tandraden…Ja hoppas att den grova hostan Loke har ger sig i dag,,den är inte så farlig på dagen,så kanske det blir skolan i morgon..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Mors,,svalt vid 20*,,då har jag istid med mina+2 just nu…Men det verkar som det ska bli en solig dag i alla fall,,så med lite tur kanske vi får +5 i alla fall..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja Lokes tand satt och dinglade i går,jag frågade om jag fick ta den,,men icke,,,jag sa att den ramlar nog ur tills i morgon,,så när han kom upp i morse så sa han..Farfar du gissade bra,nu har tanden ramlat bort..Så visst har Tandfen haft det lite jäktigt..Haé Kram.

 4. Fina Frun says:

  Ja, heja dig! Live-blogging från vackra Alanya – bättre än så kan det ju inte bli! Bildkvaliten ser fin-fin ut tycker jag. WordPress-Appen är super, så använd den!

  (tack för länk!)

  Kram/Fina Frun

 5. Ama de casa says:

  Oj. Sådär kan inte jag blogga. Tror jag… 🙂

 6. Kul ser vi fram emot massa uppdateringar! 🙂

Kommentera