Haft besök inatt

Alex har fått besök inatt av tandfen. Hans vänstra tand bredvid framtänderna har varit smålös ganska länge men så i helgen tryckte han till den med fingret och det sa knak och började störtblöda. Lite papper på och det slutade fort sen var ju den superlös men dra ut den ville han inte. Så igår på engelska lektionen hade den trillat ut helt av sig själv.

Sval morgon här i Alanya, bara 19,5 grader. Skulle ju regnat igår men det kom bara några få droppar på förmiddagen sen var det uppehåll och blev ganska soligt. +28 hade vi på em. Sen igår kväll började det åska och det kom en rejäl skur men den var över snabbt den också. Trodde vi skulle få en riktig ovädersnatt och hade stängt till fönstren men det blev ju så varmt så först slängde jag upp ena på vid gavel och nån timme senare det andra.

God morgon!

This entry was posted in Alex, Väder. Bookmark the permalink.

2 Responses to Haft besök inatt

  1. Fenixmona says:

    Hanterbar temperatur, fast jag kan tänka att ni ändå fryser nu efter den värme som var. Kramiz

  2. Ama de casa says:

    Annars kan du ju alltid skicka honom till en lekpark nästa gång. En gungbräda funkar bra till att få ut tänder 😉

Kommentera