Grått grått grått

Söndag morgon och idag är det +23 grader och grått på himlen, helt igenmulet så vädersajterna får nog rätt att det kommer komma nån åsk/regnskur. Skönt!

Lite regn är helt ok men det ser ju sådär ut för nästa vecka…

Weather Forecast: ALANYA

Typiskt bara för att Kurban Bayram (Offerhögtiden) börjar på onsdag och barnen är lediga från skolan ända till tisdag veckan efter (nationaldan på måndagen). Men men, det kan bli som det ofta blir att regnet håller sig i bergen. Mulet är helt ok för mig, riktigt skönt faktiskt.

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

11 Responses to Grått grått grått

 1. Hebbe says:

  Mors..Ja jag behövdes bara under fredagen,Loke var hostig och Moa var sympati sjuk,,så dom var hemma med mig när mamma och pappa jobbade,,så vi hade en jättemysig Snoozfredag,,trots att Moa gett mig sparken,,nästa Snoozning blir den 27-28…
  Hoppas du/ni slipper regnet under Kurban Bayram då Alex är skolledig..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Tackar,bildspelet har jag gjort främst för vår Fb sida som rör Hemkommunen förr och nu,den sidan har 1388 medlemmar,de flesta bor kvar här, men många är utflyttade till övriga världen.. Den respons jag fått är helt otrolig,,märker att många får väldiga nostalgikickar av att få se det som vi lägger ut på den sidan..Vi är ganska många som är aktiva med bild och text,,de övriga är mer passiva,men kommer med kommentarer och glada tillrop,,Skitkul…Haé Kram.

 3. Sita says:

  God morgon. Mulet här idag oxå. Men det regnar iaf inte just nu. Hoppas du slipper åska o regn hela veckan. Ha det gött. Kramitz

 4. Fenixmona says:

  Ser inget vidare ut! Fast det kan förändras och det ska vi väl hoppas på när det är långledigt!! Kramiz!!

 5. Hebbe says:

  Ja du,Moa är en liten kul tjej,hon sitter gärna i mitt knä,när vi ser på Tv,,men om jag vill ha en kram,,då har jag fått sparken,,jag frågade innan jag åkte hem sist,,om jag skulle komma tillbaka den 27,,ja sa hon då hade jag inte sparken längre..Hennes ögon glittrar varje gång hon säger att jag är sparkad..Haé Kram.

 6. Ama de casa says:

  Här regnar det och vi har bara 16 (!) grader. Inte för att det gör mig nåt, men det är synd om dom som är här på semester… Ser bättre ut till veckan 🙂

 7. Aurora says:

  Men varmt varmt varmt, Kram

 8. Fina Frun says:

  vad skönt med skol-lov! En vecka kvar, sen blir det höstlov hos oss!

 9. carin råman says:

  Alltid lika mysigt att läsa din blogg, när min Alanya längtan blir för stor. Jag var lite inne på att ta en jeep tur sist jag var i Alanya, men sen kom jag på, att jag är livrädd för höjder och att åka bil fort…. hmmm men jag jobbar på att övervinna den fobin. Så nästa gång jag är där så vill jag nog åka med på en av era lååååångsammaste jeepar.

  • Sand mellan tårna says:

   Tack för din kommentar 🙂
   Haha då ska du inte åka med den vita jeepen som är topptrimmad och flyger fram i bergen 😉 Nä, men dom kör inte så fort, det går inte att göra det uppe i bergen och när dom kör off road får man gå av om man vill. Det finns dom som gör det. Höjden däremot kan vi inte göra nåt åt. Ögonbindel kanske men det vore ju synd att missa allt det vackra 😉

   Ha det gott!
   🙂

 10. Veiken says:

  HMMM….Jag kommenterar inte ditt väder – jag kan bara tala om att vår väderkarta inte ser likadan ut 🙁

Kommentera