+33 och många bad

Igår var det riktigt varmt. Gick ner på stranden några timmar då jag kände att det kommer bli för varmt att göra så mycket annat.

+33 var det mitt på dan och det var riktigt varmt på stranden. Så pass att jag faktiskt badade. Något som inte hör till vanligheterna att jag gör under andra halvan av oktober. Det blev dessutom många bad. Säkert 10 gånger var jag i och inte bara snabba dopp utan jag låg i. Hade kunnat ligga i längre varje gång men dom rackarna små pirayorna som bara nafsar var på mig hela tiden. Skönt fortfarande i vattnet i alla fall. 25-26 grader.

Även nätterna är varma. Sover med vidöppna fönster och fortfarande bara påslakan. Täcke kom fram under förra veckan när det var åsk/regn oväder men fick läggas undan igen.

Just nu har vi +24,5 grader. Väntar på att solen ska vakna.

God morgon!

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Väder. Bookmark the permalink.

11 Responses to +33 och många bad

 1. Hebbe says:

  Mors,,skönt att kunna löga sig även om det är senhöst,,passa dig för dessa glupska firrar,så dom inte käkar upp dig…SSåg att du var på tjejsurr i går..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Mors,,ja anledningen till att jag var farten så tidigt,beror på att jag var behövd nere i Vreta,Loke var lite hostig o febrig,,så jag har nu kört ca 11 mil,,sitter nu med barnen och kollar på barn Tv.
  Haé Kram.

 3. Mamma says:

  Åh, vad härligt det låter med sol och värme. Här ska det visst bli lite varmare till helgen, ca 15 gr, men det är ju inte mycket att hurra för.
  I em åker jag upp till Härön, var så länge sen jag och Carina satt och skvallrade över god mat och gott vin så det ska bli himla kul. Och imorgon kväll ska vi kolla på Caroline af Uggla på nåt ställe som heter Slussen på Orust. Jag gillar verkligen henne så det ser jag fram emot.
  Hoppas ni får en riktigt mysig helg!
  Puss o Kram! Var rädd om dig! Älskar dig!

  • Sand mellan tårna says:

   Då hoppas jag ni får en riktigt mysig och rolig helg men det får ni säkert. Ni brukar ju inte ha tråkigt i varandras sällskap 😉
   Hälsa dom!
   Älskar dig!!
   Puss o Kram!

 4. Ama de casa says:

  Här är det också bara lakan som gäller, även om vi har svalare än ni. Men igår plockade Anders ner min fläkt. GAAAH!!!
  😉

  Gomorron!

 5. Härligt, hoppas det håller i sig ett tag till, kyla är inget jag längtar efter.

 6. Sita says:

  Tänk om vi kunde få lite av värmen. Jo vi har haft +10 idag. Kram

 7. Lena says:

  Svårt å tro det är sant att ni har de så varmt! Men ok idag har vi haft 13 plusgrader även i Örebro……Svettades i mina vinterkläder men inte riktigt så jag ville ta ett dopp i ån ! Njut snart kommer väl regnet och vintern även till er! Ha en bra helg ! Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Idag hade vi nästan 35. Lugnet före stormen tror jag då det ska bli sämre på söndag och framåt några dar.

 8. Veiken says:

  Hahaha! Pirayor…visst nafsar dom lite och det killar. Håll fast värmen så länge ni kan. Här har ingen orkat med det! 🙁

Kommentera