Det tog sin lilla tid…

Att få visumet. Tog mig en promenad dit igår morse. Lämnade fram mitt kvitto och mannen började leta. Han bläddrade bland mappar här och bland mappar där sen lämnade han över mitt kvitto till en annan som fick fortsätta rota bland mapparna. Efter 10 min kom en av poliserna och bad mig sitta ner i en av fåtöljerna och erbjöd mig nåt att dricka. Jaha, tänkte jag, detta kommer ta tid.

Mitt kvitto flög mellan flera personer och till slut var dom nog 5 stycken inblandade som letade bland alla högar med mappar. Jag förstod så mycket som att det stod i deras datorer att det kommit och är klart så nånstans skulle det finnas och det gjorde det. Fråga mig inte i vilket hörn dom hittade det men efter nästan 1 timme kommer en av poliserna och ler stort mot mig och visar att dom hittat det. En signatur av mig och sen var det klart. Nu kan jag slappna av i 2 år innan det är dax att skaffa nytt igen.

En promenad hem sen mötte jag upp Joanne och vi gick till hamam och blev ompysslade. En fika på Chocolate House efter det.

När Alex kommer hem från skolan talar han om att han redan gjort läxorna i skolan eller om det var i bussen på väg hem. Klart var det i alla fall så jag, Hasan och Alex åkte ut till Alanyum. Alex ville köpa några ”Trash pack” i leksaksaffären där och jag tyckte det var en strålande idé då vi då kunde köpa kängor till honom samtidigt. Kom ju inte iväg för det i helgen.

Lycka…Det fanns i hans storlek och han tyckte dom var jätte sköna. Vattentäta och lagom varma för en medelhavsvinter. Snygga va!!

God morgon!

This entry was posted in Lyxhustruliv, Shopping, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

9 Responses to Det tog sin lilla tid…

 1. Hebbe says:

  Mors,,Vilken tur att dom har så bra ordning på sina dokumenthögar och framför allt att dom har så mycket folk som kan turas om att leta….Ja dom dosorna ser sköna ut,dom tar säkert bra hand om Alex fossingar när höstrusket kommer…
  Ja den blondinen hade inte legat på latsidan…Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Ja det var nog 4-5 cm snö i Sundsvall i går,,men troligen går den bort igen…Här lyfter de allra flesta upp sina båtar,,men visst finns det en och annan bortglömd båt varje år som ligger infrusen..Haé Kram.

 3. Aurora says:

  Morn. Bra ordning kan ingen beskylla dem för att ha. Kängorna kommer säkert till användning vid er tripp hitåt i vinter. Kram

 4. Ama de casa says:

  Grattis till att dom hittade visumet till slut 🙂

  Snygga dojor!

  Gomorron!
  🙂

 5. Mamma says:

  God Morgon!
  Skönt att du nu har visumet och att det är 2 år tills nästa gång du måste beväpna dig med extra stort tålamod 🙂
  Supersnygga kängor! Var det dom vi kollade på men som inte fanns i hans storlek ?
  Puss o Kram från ett grått o blåsigt Gbg! Ha en bra dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Nä det var inte dom. Tror inte dom var vattentäta som dessa är sen är dessa lite mer kraftiga i modellen och 70 lira dyrare 😉 Men så är det en riktig kvalitétsko också.
   Puss o Kram från ett Alanya som idag varit riktigt varmt. Fortfarande +28 nu kl 19.15

 6. Jättefina och vilken tur att dom fanns kvar i Alex storlek!! 🙂

 7. Fina Frun says:

  Åh vi behöver också ge oss ut för att köpa både vinterskor och jackor…

 8. Fenixmona says:

  Kanske mer tur än skicklighet att de lyckades hitta ditt visum…ordning o reda…hehehe
  Jättesnygga kängor! Kramiz

Kommentera