Skodd

När mamma var här jagade vi gymnastikskor till Alex. Då han har ganska breda fötter är det så svårt att hitta bra skor till honom här. Kopior och halvdan kvalité kan jag köpa till mig själv bara de är snygga men skor till Alex är ett måste att det är riktigt bra skor av bra kvalité.

Vet att Nike och Adidas har skor som passar hans fötter bra. Adidas shoppen hade ett par snygga  i hans storlek så dom fick det bli men ett par räcker inte så vi jagade vidare. in i Nike shoppen och hittade ett par super snygga som såklart inte fanns i hans storlek. Vidare in i alla andra sportbutiker som finns här, skor fanns men inte i hans storlek. Gaaahhhh! De andra paren skor han har hemma börjar alla klämma på tårna så det kändes aningen panik att hitta skor som passar.

Fick nöja mig med dom adidas skorna så länge och tänkte kolla skobutiken på Alanyum som även dom har Adidas, Nike, Converse mm. Skulle ut till Alex skola idag och tänkte då tar jag Alanyum i samma veva då det ligger på vägen.

Skulle träffa Catarina och Pernilla först för en fika på Chocolate House. Nike shoppen ligger precis bredvid och då jag var lite tidig tänkte jag att jag kikar där om dom fått in fler skor i Alex storlek och Jaaaaa, det hade dom.

Par nummer ett. Syns inte så väl på bilden men annars talar det sitt tydliga språk varför han behöver minst 2 par. De är mer grå än vita så en tvätt är på sin plats.

Par nummer två. Det var dessa jag tyckte var så snygga som inte fanns i hans storlek men nu hade dom fått in. Så lätta också, väger ingenting.

Åkte ändå inom Alanyum då han även behöver nån typ av höstkängor och hittade ett par super snygga men köpte dom inte för jag tänkte att vi kan svänga inom där när jag hämtat Alex så kan han prova dom samtidigt men se det förslaget gick inte alls hem hos Liten Herre som minsann inte skulle prova några kängor. Får åka ut i helgen kanske. Här försvinner allt snyggt så himla fort så det gäller att vara snabb.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

7 Responses to Skodd

 1. Sita says:

  Dom mörka var toppensnygga. Kram

 2. Jättesnygga skor båda två men håller med dig, Nike skorna var supersnygga! Perfekt med svarta också som inte blir lika smutsiga lika fort. Du får muta med nåt han tycker om typ Burger King eller nåt för att få med han i helgen! 😉

 3. Gilla says:

  Det var ju båda fina snygga skor. Hoppas att han inte smutsar ner de vit för fort bara.

  Kram/Gilla

 4. Roggan says:

  Ett problem som vi haft med vår yngste grabb också. Just detta med breda fötter. Nu tror jag han har 45-46 i skonr. Kram

 5. Hebbe says:

  Mors,,Du då kan vi instifta ”Skornas dag 11/10”,,Snygga fossingar får Alex,fast dom vita är lite ömtåliga förståss..Här är gråmulet,men det verkar som det blir lite blåa hål..Haé Kram.

 6. Ama de casa says:

  Det är ju väldigt viktigt med bra skor, så då får det kosta en slant också tycker jag.

 7. catrın says:

  Fın blogg!
  Jag maste kopa nya skor tıll K jag med, sa ımorn/tısdag blır det att besoka alanyum… 🙂

Kommentera