Vrickat foten

När Alex hoppar ur bussen är han illa däran. Han ojar och ojar sig och haltar som om han blivit av med foten. Berättar att när han skulle springa ut till bussen knäckte det till i foten. Tog oss väl 10 min att komma upp för trapporna sen när vi kommer in och han fått av sig skorna springer han igenom hallen för att visa hur han inte kunde springa efter han vrickat den.

Efter lite pjåskande av mamma är han ganska ok. Han har vrickat den och han har ont men foten är inte svullen och inte så ont att han inte kan gå. Värre är det med Şenay som var med mig och Jo och fikade idag. Hemma från skolan idag då hon igår cyklade med sin kompis i trädgården och runt poolen och ramlade i. I en pool som var tömd på vatten. Slog ut 2 tänder och är blå både här och där och har en svullen läpp men *peppar peppar* inget brutet eller hjärnskakning och tänderna hon slog ut var mjölktänder som tur (i oturen) var.

Synd att det är förbjudet att låsa in sina barn i madrasserade rum och slå in dom i bubbelplast tills dom är typ 35…

 

This entry was posted in Inte alltid roligt, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

9 Responses to Vrickat foten

 1. Usch då vilken otur ni har haft! Hoppas båda två kryar på sig snabbt!!

 2. Hebbe says:

  Mors..Oj Oj,vrickat foten,aj aj,,men hoppas det inte blir värre,,Det som ser frostigt ut är en yta som kommunen håller på att slysanera..Min dag startar mulet,ev ska det bli sol på em..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja jag sa som du Yummi,,det smakade bra.Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Ja det är spännande när man sätter händerna i en kartong med blandade bilder..Jag har nu scannat in de flesta,,det var ett spann från 1968 till 2006,,så det var många minnen som dök upp..Haé Kram.

 5. Lena says:

  Håller med dig…….oron för barn släpper typ aldrig! Hoppas Senay och Alex kryar på sig! Ser ju ut som om det kan bli en fin helg med sol hos er…….Här var det premiär på minusgrader i natt. Känns sådär måste jag säga. Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Ingen fara med någon av dom. Alex haltade imorse men det var nog mest teater 😉 Senay lär väl få leva med blåmärken ett tag till.
   Ja, väderprognosen visar på högtryck många dar framöver.
   Kram!

 6. Ama de casa says:

  Ajdå. Men tur att det bara var mjölktänder i alla fall…

 7. Ruth i Virginia says:

  Ibland undrar man hur så många överlever barndomen- 🙂
  Kommer ihåg , med rysningar, en del saker jag gjorde som ”pojk-flicka” = äventyrlig.

  • Sand mellan tårna says:

   Jasså du var en äventyrlig sak 🙂 Själv råkade jag inte ut för nåt allvarligt alls även om jag inte var den som satt stilla. Inga brutna ben, inga sjukhusvistelser, inga stygn *peppar peppar*. Alex däremot, pust… 😉

Kommentera