Fick med mamma på en utflykt

Under de första åren mamma besökte oss här gjorde vi de flesta typiska turistutflykterna. Efter det har det mest blivit semester blandat med vardagsliv för mammas del. Hon känner inte att hon behöver göra och se en massa. Nu är det oss hon vill träffa och är nöjd med att gå till stranden.

Dock fick vi med henne på en Sapadere tur denna gången. Denna utflykt startade vi ju förra året så den hade hon inte åkt på.

Men var också Catarina och min vän Ingela som var här en vecka. Mamma har alltid ojat sig över att vi står upp i jeeparna. Hon gillar inte det men vem står upp här med visselpipa i mun om inte mamma! Ser ni också hur vinden tar tag i mitt gäddhäng på armen? Bra stretch där!

Ingela, Mamma, Cararina och Jag.

I våra fina Sherlock Holmes linnen.

Med finaste mamma!

Vi hade en härlig tur!

God morgon från ett Alanya där det är ett blixtrande skådespel över havet och ett dovt muller som följer på det. +23 grader.

 

This entry was posted in Besök från Sverige, Combi Sherlock, Utflykter stora som små, Venedig. Bookmark the permalink.

9 Responses to Fick med mamma på en utflykt

 1. Sita says:

  God morgon. Stannade hemma med min förkylning idag. Härliga kort på er. Nu snart har vi vintern här. Gick upp halv 7 då var det -1.7 grader. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Jag byter hemskt gärna väder med dig,,jag har helmulet,inget blått finns att se..Din mamma är inte sämre än att hon kan ändra sig,,med tanke på att stå i Jeepen..Haé Kram.

 3. Annelie says:

  Godmorgon! Vilken tur du har som har fått så bra gener :). Ni ser ut som systrar du och din mamma. Ha en bra dag!

 4. Mamma says:

  God Morgon Älskling!
  Det var en rolig utflykt men jag hade kunnat vara utan sviterna 🙂
  Så du får ännu en innesittardag med regn? Men ni har ju fortfarande varmt till skillnad mot här. Inatt var det frost, alldeles vitt på piren, och när jag hörde till jobbet +2. Brrrr
  Puss o Kram och ha en bra dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Haha smällar man får ta 😉
   Jo, innesittarväder idag också men jag har fikat med Joanne sen blev det shopping av höstkläder 🙂 Också en perfekt syssla en regnig dag.
   Usch för frost redan! Hoppas inte vintern kommer till er riktigt än.

   Puss o Kram!

 5. Ama de casa says:

  Vad härligt det ser ut! 🙂

  Här har vi sol, men jag härmas med dina 23 grader 😉

  Gomorron!

 6. Ama de casa says:

  sv: Byggnaden är nån sorts utställningslokal, tror jag. Det finns flera läckra byggnader i det området i Valencia, om du är inresserad kan du titta här:

  http://metrobloggen.se/amadecasa/back_to_the_futurer/

  🙂

 7. Härligt!! Samma här när föräldrarna eller syster kommer på besök numera, det blir lugnare semester. Visst finns det ändå massa att utforska utanför staden men allt det typiska har dom sett i alla fall så slipper stressen och kan hitta på lite andra saker.

Kommentera