Försök inte lura mig gosse

När mamma var här var Alex ute och lekte en kväll. Han skulle vara inne kl 19.30. Kl blev 19.30, ingen Alex, 19.35, ingen Alex. När kl var 19.47 ringer han på dörren.

När jag öppnar, med en ganska allvarlig min tittar han ner i marken och bara sträcker fram sin hand och visar mig sin klocka som står på 19.30.

Han såg inte alls skyldig ut där han stod med nedsänkt blick.

Nä nä, försök inte. Den där går jag inte på. Jag är din mamma och mig kan du inte lura.

Men men, hur visste du?

Hela din kropp visar hur skyldig du är till att ha ställt tillbaka klockan sen har jag varit barn själv (även om min mamma sa att jag aldrig gjorde just det).

Jag sa faktiskt till min kompis att inte ställa tillbaka den för min mamma kommer inte gå på det.

Han visste att jag inte skulle gå på det men försöka går ju. Hade lite svårt att hålla mig för skratt men han kommer inte göra om det och att det var hans kompis som både gjorde det och kom på idén att göra det förstod jag direkt. Alex skulle aldrig komma på det själv och han vet inte hur han ska ställa om sin klocka.

God morgon från ett Alanya som igår på sena em fick in ett mysigt regn/åskoväder som höll i sig några timmar. Denna morgon bjuds vi på mestadels molnigt väder, härliga +21 grader.

This entry was posted in Sagt av Alex, Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Försök inte lura mig gosse

 1. Hebbe says:

  Mors,,Aj som f-n,,Då ska jag programera in Carina med K,,så det blir rätt nästa gång,,Det sitter nog i ryggmärgen att stava med C för sonens mamma heter Carina…Men Grattis till Guldet..Med tanke på Alex och tid,,snopet för honom att du var på alerten..Haé Kram.

 2. Sita says:

  God morgon. Härligt att ni får lite oväder. Här var inte lika kallt idag, men ändå lite is på bilrutor. Just nu tittar solen fram o +2.8 grader. Jag tog ofta fel på klockan som barn, men jag hade ju ingen egen, haha. Kram

 3. Aurora says:

  Morn. Försöka duger men det var lite väl genomskinligt. Den där åskan hade jag gärna tagit över. Jag tror inte jag haft ngt åskväder i år. Attans vad tråkigt. Kram

 4. Carro says:

  Vilken sötnos… Nog är det viktigt att passa tider, men det är nog svårt att fortsätta vara arg/orolig när han förklarat så gulligt 😉
  Ha en fin söndag!

 5. Ama de casa says:

  Men det är ju faktiskt lätt att glömma tiden när man är ute och har kul 🙂

 6. Ama de casa says:

  Här har vi mestadels sol och 22 grader just nu 🙂
  Gomorron!

 7. Jenfan75 says:

  Ja men försöker man inte så vet man inte om det funkar=). Men vi mödrar är inte så lättlurade…
  Jag tror jag skulle föredra erat väder mot vårat här bara regnar det hela tiden..

 8. Fina Frun says:

  Nej, den gick inte ;D

Kommentera