Goa vänner är tillbaka

I mitten på augusti flyttade Anki och hennes familj tillbaka till Sverige för att kanske bosätta sig där igen. Något vi här tyckte var väldigt tråkigt men efter mindre än 2 månader hade dom bestämt sig för att livet i Sverige inte var något för dom så nu är dom tillbaka. Kom i onsdags natt så igår gick vi (jag, Catarina, Pernilla och Alison) dit och överraskade dom på deras restaurang som de hade behållit. Vi hade fått säga till personalen att försöka få ner hela familjen till restaurangen vid 13 tiden och de var där. Med oss hade vi tårta för att välkomna och fira att de är hemma igen. De blev glatt överraskade och vi satt där hela eftermiddagen och bara surrade, drack kaffe, mumsade tårta och hade trevligt.

Inte riktigt hela familjen var där. Jakob och Evin var redan tillbaka i skolan men med var lillskruttan Aylin som nyligen fyllde 1 år.

Vi är så glada att dom är tillbaka.

God morgon!

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

7 Responses to Goa vänner är tillbaka

 1. Aurora says:

  Låter gott. Klart att de längtade till värmen. Kram

 2. Ama de casa says:

  Vad skoj! Och vilken tur att ni fick tårta – det har ni ju knappt ätit alls, i alla fall inte på väldigt länge 😉

 3. Hebbe says:

  Hejsan,,Ja nog måste det väl vara skönare att bo nere i värmen,,vilken härlig överraskning för dom…Ja du ser rätt marken var frostvit i morse,,men nu har jag sol och +8 grader,så det blir en fin lördag,,tror och hoppas jag..Haé Kramen.

 4. Det var inte länge dom orkade med Sverige 😛

 5. Sita says:

  Kul att dom trivs där nere o inte här uppe i Nord. Här var det is på allt i morse. Hoppas vintern går fort, men är väl ingen risk. Kram

 6. Jenfan75 says:

  Ja jag skulle också flytta tillbaka. När man har detta otroligt tråkiga väder utanför fönstret

Kommentera