Nu blev jag sådär glad och stolt igen

Alex fröken skriver då och då på fredagar i ”kommunikationsboken” hur det gått under veckan. Hon skriver det alltid till eleven.

Efter första veckan hade hon skrivit till Alex att han varit jätte duktig och skött sina åtaganden mycket bra. Hon tackade för en bra vecka.

Förra veckan skrev hon samma sak och idag hade hon skrivit…

Kära Alex!

Ända sedan skolan började har du varit så duktig. Du är en av två som varit bäst i klassen. Din skrivstil är jätte fin, du läser mycket bra. Du sköter dina åtaganden perfekt. Hon avslutade med çok sevdim. Vilket kan översättas med ”jag gillar det jätte mycket” och sen ett tack.

Tycker det är super bra att hon skriver till eleven och inte till föräldrarna. Alex var såklart jätte glad för detta och jag blev ju så stolt så stolt.

Tänker jag på hur han knorrat varje dag och inte velat gå till skolan och talat om att skolan är tråkig hade jag inte tänkt mig detta. Att han knorrat så är för att mamma varit här. Han ville såklart också vara med henne hela dagarna och det förstår jag. Varje morgon var han sjuk och jag var dum som skickade iväg honom till skolan ändå. Han skulle minsann gå till sjuksystern så hon fick ringa mig så jag kunde hämta honom. Han kunde bara inte bestämma om han skulle göra det på första eller andra rasten sa han.  Inte fick jag nåt samtal. Så fort han kommer till skolan gillar han det och tydligen gillar han det ganska mycket med tanke på hur han skött sig.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

8 Responses to Nu blev jag sådär glad och stolt igen

 1. Sita says:

  Ja du har en duktig pojk du. Men en liten bokstav fattas i överskriften. Lr är du en stol i skolan. Nej då haha. Kram till er båda.

 2. Hebbe says:

  Klart du ska vara stolt mamma,även lärarinnan verkar vara en klok tjej..
  Ja den remsan var inte så svår,många svar kom,nästan alla var rätt,,så Grattis..Haé Kram.

 3. Pia F says:

  Med all rätt ska du vara stolt, ni har en fin påg.
  Ibland kan det nästan kännas som om modershjärtat ska spricka av stolthet.

 4. Aurora says:

  Du kan vara stollt med rätta. Kram

 5. Ama de casa says:

  Stolt med all rätt 🙂

 6. Klart du ska vara stolt, var ju bästa betyget att få!! Så fin Alex är! 🙂

 7. Fina Frun says:

  Underbart härligt när det går bra i skolan 😀

Kommentera