Det blir lite si och så…

Med bloggandet nu när mamma är här.

Bjuder på lite fler bilder från Alex födelsedag.

I söndags tog vi en riktig slappdag. Alex var på kontoret en sväng med Umut och lekte. Körde med jeepen han fick av Onur sen på kvällen var vi på Grand Bali med Catarina och min gamla vän Ingela som är här 1 vecka och käkade deras goda buffé.

Igår blev det en fixar dag. Mitt uppehållstillstånd (visum) går ut på måndag så jag var tvungen att fixa nytt. Är ju spring hit och dit med allt man ska göra men nu är det klart och jag ska bara lämna in det till visumpolisen. Tog för 2 år så nu slipper jag tänka på det för ett tag.

Sen fixade vi inbjudningar till Alex och Şenays kalas dom ska ha på lördag för skolkompisar. Tårta skulle beställas. De ska ha varsin. Alex vill inte ha med prinsessor och Şenay vill inte ha nåt ”grabbigt”. Överens om att det ska vara så mycket choklad det bara går i tårtorna är dom dock överens om. Så det fick vi fixat också.

Annars leker Alex med sin ipad så fort han får tillfälle. Startade den direkt han kom hem från skolan igår sen lekte han med den hela kvällen. Det får följa med överallt dit det går. Inte till skolan såklart och skola är det idag så dax att väcka Liten Herre.

God morgon!

This entry was posted in Besök från Sverige, Högtider. Bookmark the permalink.

11 Responses to Det blir lite si och så…

 1. Aurora says:

  Den lille herrn börjar bli stor. Kan han vara lite bortskämd också? 😉 Kram

 2. Ama de casa says:

  Jösses vad BRUN du är, kvinna! 🙂

  Klart att du ska prioritera mamma-umgänget före bloggen 🙂

 3. Många fina bilder på er och så mycket presenter han fick!! 🙂 Ta du ledigt och njut nu när din mamma är där, bloggen har du all tid i världen för sen!

 4. eva says:

  Ägna din tid åt din mamma blogga kan du göra sen haha!! Även om din blogg är suverän så är mamma tid viktigare nu eller hur… Kram

 5. Sita says:

  Drömde inatt att jag o gubben åkte ner till er, letade reda på dej så du fick visa mej garnaffären. Men då var det i slutet på april. Ha det gott. Kram

 6. Roggan says:

  Förstår att Alex hade det kul. Klart du ska tänka på bloggen lite vid sidan om när du har finbesök. Kram

 7. Veiken says:

  Det går inte att ta fel på lyckan och glädjen hos födelsedagsbarnet! 🙂 Klart mamma går långt före bloggen!….

 8. Deniz says:

  Inte ska du behöva tänka på bloggen när din mamma är där inte :).

  Kom förresten att tänka på en sak, turkarna har ju en hel del respekt för människor som är äldre än dom själva, framförallt barn och ungdomar. Brukar dom som är yngre än dig, t.ex Onur tilltala dig med att säga abla eller ditt namn? 🙂

 9. Cassandra says:

  Oj, håller med ovanstående, gud vad brun och snygg du är kvinna! 😉

  • Sand mellan tårna says:

   Tack 🙂
   Roliga är att när denna bilden togs hade jag inte varit på stranden på 3 veckor 😉 men många jeepsafaris har det ju blivit och där i de öppna jeeparna tar det bra sen är man lyckligt gynnad med bra pigment så jag behöver sällan sola längre stunder för att få färg.

Kommentera