20 minuter…

Tidigare hämtar servicebussen Alex detta året mot förra året. Så redan kl 8 blir han hämtad nu. 20 min gör jätte mycket på morgonen så jag jublade väl inte av glädje men jag minns att vid skolstart förra året blev han hämtad 8.10. Detta blev sen ändrat till 8.20 så har vi tur får vi en ändring framöver till kanske 8.10.

Som tur är äter han ju frukost på skolan så han behöver inte så långt tid på sig på morgonen här hemma. I stort sett bara vakna till liv lite, tvätta sig o borsta tänderna och hoppa i kläderna.

3 nya barn i klassen igår, en som slutat. Alla pojkar så nu är dom max antal igen på 24 elever.

Igår hade dom inte haft några lektioner direkt utan mer gjort lite roliga saker men dom hade redan fått träffa sin lärare i tyska och fått lära sig fraser som ”vad heter du och jag heter”.

Fick ingen schema igår men jag hoppas det kommer idag. Framför allt så man vet vilka dar dom har sport så han får rätt uniform på sig.

Dax att väcka Liten Herre!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

5 Responses to 20 minuter…

 1. Aurora says:

  Tyska? Redan. Din lille son kommer att bli en språkbegåvning. Kram

 2. Hebbe says:

  Morsning i värmen,,Tur att Alex har kort startsträcka hemma,innan det bär iväg med skolbussen.Såg på Fb att dom fann varandra Alex och Onur,dom verkar vara riktiga polare trots skillnad i ålder,så olikt mot här hemma…Haé Kram.

 3. Ska dom lära sig ett tredje språk nu?

 4. Fina Frun says:

  Så nu var det skoldags igen då. Kul för Alex kan jag tänka mig 🙂

 5. Ama de casa says:

  Oj vad mycket språk han får läsa! Bra!
  🙂

Kommentera