Sista dan…

På detta sommarlovet! På ett sätt känns det skönt att detta över 3 månader långa sommarlov är över, på ett sätt känns det lite vemodigt.

Skönt att få komma in i rutiner igen men jag kommer sakna våra sovmornar och där vi skrotar runt i pyjamas halva dan och har fredagsmys varje kväll. Skönt att få ordning på vardagen men jag kommer sakna våra ta-dagen-som-den-kommer.

Tycker det ska bli ganska skönt att komma ifrån Alex även om han varit iväg mycket själv på kontoret och med kompisar så har vi hängt större delen av tiden med varandra och jag vet att han tycker det ska bli skönt att komma ifrån mig också. Samtidigt kommer vi sakna varandra.

Nu kommer vi få veckodagar, vardagar och helger i ordning och inte dagar som bara flyter ihop och man har ingen koll på om det är måndag eller lördag. Nu kommer jag se fram emot helgerna igen.

Som sagt, sista dan idag och den ska vi njuta av!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to Sista dan…

 1. Sita says:

  God morgon. Det brukar vara skönt att komma in i rutinerna igen. Hoppas ni får en bra dag. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja nu får du/ni dra på er den vanliga Rutinselen,,och återgå till vardagens sysslor…
  Ja det är ganska skönt att cykla på stället..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Det blir ju inte så ofta som det blir Beasås till maten,,det finns fler olika fabrikat på coops hylla,jag har testat en del olika,har en favorit..Haé Kram.

 4. Fenixmona says:

  Lite vemodigt men säkert gott att få lite rutiner igen…vi människor är ju sådana. Kramiz

 5. Fia says:

  Vardagen ja, den är på gott och ont efter en lång ledighet. Nu har vi aldrig ”lidit” av det eftersom jag aldrig varit ledig från jobb mer än 3 veckor i sträck, men klart det känns att svänga om dygnet, nästan, och sen inte kunna göra något spontant. Nu ska jag jobba 4,5 dagar sen blir det semester, om man kan kalla det så 😀 sist vi kom hem va jag alldeles slut av tidiga morgnar och sena kvällar.

 6. Välkommen tillbaka till vardagen och verkligheten!! 😉

Kommentera