Smälter

Har spenderat flera timmar idag känns det som med att gå igenom Alex leksaker, röja och storstäda på han rum.

När Alex kommer hem efter att ha lekt med Umut går han in på sitt rum och när han ser hur fint mamma gjort utbrister han…

– Ååååå tack mamma! Jag älskar dig!

Å så lägger han armarna om mig och kramar hårt.

Då smälter man och hjärtat blir alldeles varmt.

Min fina fina Alex!

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

10 Responses to Smälter

 1. Catarina says:

  Söta unge 🙂
  Fina föräldrar får fina barn 😉 Kram!!!

 2. Sita says:

  Så fin gest att krama dej när du städat. Ska till mitt lilla barnbarn i morgon efter maten. Får se om hon är på gott humör lr ej. Kram

 3. carola says:

  visst är det en härlig känsla..;) både de orden OCH att få röja upp i barnens rum … brukar få dille ibland o röja i Zannas rum…orkar inte med att se alla kläder ligga på golvet huller om buller blandat med sminkatteraljer o hårsnoddar, tomma hårfärgskartonger o annat som brukar ligga där inne så det händer att jag städar upp o dammsuger o torkar golvet i hennes rum.. Hon blir alltid så glad o tacksam när jag gjort det….även om jag vet att det kommer se exakt likadant ut inom en vecka igen.. men får jag bara njuta av synen blott en dag av ett rent o välstädat rum så kan jag passera den dörröppningen flera gånger om…*L*..(det brukar märkas när det är dax…då har jag inte ett enda glas kvar i köket..alla står i hennes rum..förstår liksom inte hur de hittar dit o inte hittar tillbaka igen)

 4. Veiken says:

  Det är väl nästan så du kan städa hans rum varje dag för att höra dom orden, som går direkt in till en mammas hjärta! 🙂

 5. Aurora says:

  Kul när det uppskattas. Om ngr år ringer han och säger. mamma kan du städa mitt rum. Jag tar med mig ngr kompisar hem. Kram

 6. Micke says:

  Härligt!!! 🙂
  Hur lång tid tog det innan hans rum var stökigt igen??? 😉
  sv:
  Aj då! Då gäller det att njuta till fullo av de sista lediga dagarna. 🙂

 7. Fina Frun says:

  Åh så sött 😀

 8. Hebbe says:

  Ja du,säger Goa Alex och Goa Mamman.Kram…
  Ja nog måste väl vovvarna fundera varför ägarna (dom flesta) samlar på skit..Haé Kram.

 9. Ama de casa says:

  Duktigt och gulligt av honom att visa sin uppskattning på det viset! 🙂

Kommentera