Det går framåt

Magen känns bättre. Idag vågar jag mig på att dricka en kaffe något jag inte vågade igår. Var inte särskilt sugen heller. Detta resulterade ju i att jag förutom hade en bråkig magen dessutom fick en härlig huvudvärk pga kaffebrist (koffeinbrist). Levde på sodavatten med lite extra salt i sen på kvällen fick jag i mig 2 yoghurt som jag fick behålla. Det var faktiskt väldigt väldigt synd om mig igår.

Hasan var nog väldigt orolig då han ringde en gång i timmen för att höra hur det var med mig. Man blir glad av omtänksamheten men till slut kändes det lite tjatigt. Alex var med Hasan och varje gång Hasan ringde ropade Alex att han skulle hälsa. Alex sa till mig på morgonen att han önskar han kunde ta det onda så jag slapp. Något jag alltid säger när han är dålig. När Alex kom hem servade han mig med sodavatten, sprang och hämtade yoghurt och frågade hela tiden om det var något jag ville ha.

Magsjuka gör en verkligen helt utslagen. Jag var så trött hela dan igår så jag orkade knappt gå en halvmeter. Låg på soffan eller in sängen och halvsov. Både igår och i förrgår kväll ville jag lägga mig vid 20 tiden så slut var jag. Alex som inte var helt trött då tänkte ändå på sin dåliga mamma så han följde villigt med in i vår säng. Tog med hans portabla dvd så han kunde titta på en film. Jag somnade och han tittade på film. När han var klar och redo att sova väckte han mig försiktigt med en klapp på kinden och bad mig viskandes stänga av.

Go unge!!

Idag mår jag som sagt bättre. Skulle gått till stranden med Joanne och Şenay idag men då jag fortfarande är ganska matt får det bli en hemma dag till för min del. Alex följde med Hasan.

God morgon!

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

9 Responses to Det går framåt

 1. Fia says:

  Jaa jag säjer då de..vicken go unge <3 Skönt att du mår bättre idag. Nu är det inte så länge kvar, hoppas vi hinner ses. Kram! ps. vad heter sodavattnet? 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Nä, nu är det nära 🙂
   Maden suyu heter sodavatten, finns ju både naturellt och med smaker. Vet dock inte vilket märke vi har just nu. Alla smakar typ samma. Är dom man köper i 6 pack i såna små glasflaskor.

 2. Mamma says:

  Åh vad skönt att du mår bättre! Och du gör rätt i att ta det lugnt idag, det tar tid för kroppen att återhämta sig och den ska man lyssna på.
  Goa, goa Alex som tar hand om mamma när hon är sjuk! Ge honom en bamsekram från mig!
  Och bamskekram till dig! Ta nu hand om dig idag!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja han var så söt. Så vuxen men ändå så liten i sitt sätt när han pysslade om mig. Hörde nästan mig själv i allt han sa och gjorde 🙂
   Bamsekramar till dig med!

 3. Ama de casa says:

  Fy vad jobbigt med magsjuka! Hoppas mattheten ger med sig snabbt och att du får i dig lite mat så du mår ännu bättre!
  Kram och gomorron!

 4. Hebbe says:

  Säger bara Goa Alex,omtänksam…hoppas du mår bättre nu..Här ser dagen lovande ut sol och +12..Jag åker ner till Vreta för lite Snoozning på Em ,blir kvar där någon dag..Haé Kram.

 5. Hebbe says:

  Tackar,,här smyger hösten på,känns i luften att den är på G..Din höst,kommer den i slutet av oktober?..Haé Kram.

 6. Vilka omtänksamma pojakar du har! 🙂 Skönt att du börjat bli bättre!

 7. Kristina says:

  Åhh vad gulligt!!!

Kommentera