Boven – En fluga??

Har funderat en del på vad som orsakat min magsjuka. Min otur att få ett glas som inte var riktigt rent när nästan alla i gänget fick likadana glas? Något jag ätit? Vi åt alla samma mat.

Kom nyss på att under nightsafarin tjoade vi en del och gapen var vidöppna och jag vet att jag svalde en fluga eller nåt för jag sa till dom andra att jag svalde nyss en fluga så jag behöver ingen middag.

Kan det vara här flugan flög in i min mun och som är boven och har surrat runt i min mage?

Dumma fluga i så fall att flyga in i min mun men så var det också det sista du gjorde. Å jag ska hädanefter alltid ha visselpipan i munnen…

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

5 Responses to Boven – En fluga??

 1. Mamma says:

  Hahaha ja det kan det ju va 🙂
  Lova inte för mycket ny – att hålla munnen stängd menar jag – hela familjen vet ju att du har starkt påbrå från Moster Stina 🙂
  Puss o Kram!

 2. Gilla says:

  Nej du! Jag tror inte att det var en liten flugas fel att du blev dålig i magen. Det måste vara nåt annat du hade ätit eller druckit.

  Kram/Gilla

 3. Ama de casa says:

  Är det den typen av mat man får på era Jeepsafarisar? Då tror jag att jag avstår… 😉

 4. Haha verkar lite konstigt att det skulle kunna vara en fluga som har ställt till det kan ju vara nåt du ätit som kommit i kontakt med något annat. Fick själv campylobakter av något när jag och syster var ute och reste å vi åt mer eller mindre sak samma sak varje dag. Inte speciellt mycket kött men dom trodde kanske att det var grönsaker som hade kommit i kontakt med kött…

Kommentera