Sista veckan…

På sommarlovet. Nästa måndag börjar allvaret igen.

Denna veckan får bli en fixar vecka. Idag ska jag försöka ta mig till pappershandeln och köpa allt skolmaterial. Böcker köper vi ju på skolan men allt annat som pennor, sudd mm mm får vi köpa själva. Har en lång lista även detta året men ser att det är en hel del vi har kvar sen förra året så vi kommer nog ganska lindrigt undan.

Böckerna har jag satt namnlappar på. Orkade inte klä dom detta året heller. Herre gud, över 40 böcker. Skulle ta mig 2 veckor, minst så det fick bli bara namnstickers.

Sen ska ju alla pennor, kritor, plastfolders mm namnmärkas. Inte bara förpackningen utan styckvis.

Både förra året och ett år innan hade vi elavbrott när jag skulle namnmärka allt så nu väntar jag mig ett elavbrott under veckan så jag får gjort det utan att annat (bloggar/fb) kommer mellan.

Slutet på veckan tänkte jag åka ut med den blytunga kartongen innehållande alla böcker och annat så slipper jag ta det första skoldagen.

Sen kanske vi kan försöka få till en sista stranddag. Kan inte säga att det lockar, är måttligt trött på stranden. Får väl se vad Liten Herre säger.

Så…jag kan nog få denna veckan att gå.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

7 Responses to Sista veckan…

 1. Hebbe says:

  Mors,,Ja du ser,skolstarten skapar sysselsättning för liten mamma…Stranden kanske inte lockar lika mycket nu,,som tidigare,,även ni går mot svalare tider,kanske..Haé Kram.

 2. Mamma says:

  God Morgon!
  Vila dig du från stranden så du orkar med ett par besök när jag kommer 🙂
  Hade jättekul i lördags, så himla roligt att träffa Wivan igen! Och naturligtvis Malin och Annika också. Lilla söta Malin som nu är en vuxen kvinna med 3 barn………
  Puss o Kram o ha en bra dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Jo jag tänkte också det då jag vet att jag lär få hänga där en del när du kommer 🙂
   Önskar jag var med och också fick träffa dom men nu har jag kontakt med Malin på fb vilket känns jätte kul 🙂
   Puss o kram och ha en fin dag!

 3. Sita says:

  Hejsan. Nu ska jag åka o kolla efter höst o vårjacka. Hoppas jag hittar någon nog stor. Kramar

 4. Gilla says:

  Så mycket jobb hade jag inte när mina barn gick i skolan. Men det är väl nåt annat i privata skolor? Hoppas att du slipper elavbrott i alla fall.

  Sv: Jag blev glad att du tyckte att mitt Triss var bra. Att ta bilder på fyrverkerier är inte så lätt, när man har en enkel digitalkamera. Det var ju dessutom några år sen, så kanske att bilden hade blivit bättre med den kameran jag har nu. Men då hade det inte blivit nåt mönster. 😉

  Kram/Gilla

 5. Ama de casa says:

  Jamen då hoppas vi på strömavbrott då 😀

  Gomorron!

 6. Have fun! 😛 Lika bra att få tummen ur….

Kommentera