Några ord från fröken

När vi var ute på skolan träffade vi Zeynep, Alex fröken. Hon kramade om honom och vi pratade lite om hur sommaren varit.

Sen säger hon till Alex att han börjar bli långhårig och jag talar om för henne att han vägrar klippa sig för han vill ha likadant hår som Onur. Zeynep vet vem Onur är och har honom också på fb har jag sett. Talar om att han jobbar för oss i sommar och hur mycket Alex dyrkar honom.

Hon säger att hon vill inte att pojkarna i hennes klass ska ha långt hår. Låter hon en ha det kommer flera vilja ha det. Jag sa till henne att jag vill också att Alex ska klippa sig då jag tycker han är så snygg när han har kort men att det egentligen inte borde spela någon roll. Kunskapen och hur dom sköter sig i skolan sitter ju inte i håret och att det är vi föräldrar som i slutändan ska ta det beslutet. Hon höll med men sa att hon tycker pojkarna ser prydligare ut med kort hår.

I nästa vecka får det ändå bli ett klipp för Alex. Får be Onur eller jag vet att jag inte behöver be honom säga hur snygg Alex blev när han klippt sig. Han kommer säga det än ändå och det kommer göra Alex så glad.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

3 Responses to Några ord från fröken

  1. Ama de casa says:

    Du får väl be Onur klippa sig så ordnar allt sig med automatik 😀
    Gomorron!

  2. Fina Frun says:

    Du får väl övertyga Onur om att klippa sig också, så följer Alex sen ;D

  3. Konstigt att fröken ska lägga sig i om dom har kort eller långt hår!

Kommentera