Man ska lyssna på sin mamma

Sommarlov betyder att man som Liten Herre får vara uppe lite längre på kvällarna. Det har inte blivit så hemskt mycket senare kvällar förutom när vi varit på nightsafari då. Nån timme kanske och ibland två men då går ögonen i kors på honom.

Igår skulle han lägga sig vid 21.30 men så loggar Şenay in på facebook chatten och dom börjar skriva med varandra sen hade dom videosamtal. Vid 22.15 sa jag och Joanne att nu räcker det och dom sa god natt till varandra.

När dom sagt god natt och Alex ska logga ur ser han att Onur är på chatten och Onur har han ju varken sett eller pratat med på chatten sen igår (en hel evighet) så då var han ju tvungen att chatta lite med honom.

När kl va 22.30 sa jag att nu får du skriva till Onur att du måste lägga dig vilket han gjorde eller han skrev…Min mamma säger att jag måste lägga mig nu och så gör han en ledsen smiley och en som himlar med ögonen.

Onurs svar…Ja gör det, man ska lyssna på sin mamma.

Jag brukar sällan behöva tjata på Alex och han är duktig på att göra som jag säger men nu för tiden lyssnar han mer på Onur känns det som så att han skrev att man ska lyssna på sin mamma fick mig att skänka honom en tacksam tanke.

 

 

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

9 Responses to Man ska lyssna på sin mamma

 1. Hebbe says:

  Mors..Ja visst är det så,för honom är 4 år en evighet..Den bilden tog sonhustrun i maj,när vi promenerade hem från ett kalas…Fin kompis Onurs,som sa så,,men det blir väl ordning på rutinerna när skolan startar,,tror jag…Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja du,jag är oxå glad att det inte är du som spakar….då du inte vet vars vi hamnar…men ledtrådarna bör leda dig till städerna..Haé Kram.

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Onur kan du ha mycket nytta av 🙂
  Puss o kram från ett blåååsigt Göteborg! Usch, rena höstvädret, men det regnar iaf inte….

  • Sand mellan tårna says:

   Har insett det sen länge 😀
   Han är så fin och go med Alex!
   Puss o Kram från ett svettigt Alanya!

 4. Catarina says:

  Bravo Onur – smart kille 🙂 …och eftersom Alex beundrar honom så mycket får vi väl hoppas att han lyssnar!

 5. Gilla says:

  Så bra för honom att ha en sån klok vän, som säger att man ska lyssna på sin Mamma.

  Sv: Jaa! Det var en fantastisk fest. Vi älskar ju skaldjur och skulle ha tagit den turen utan att bli bjudna.

  Kram/Gilla

 6. Ama de casa says:

  Han verkar himla go, Onur 🙂

 7. Onur verkar vara en jättego kille, Alex har valt en bra förebild! 🙂

Kommentera