Det närmar sig

Idag om två veckor börjar skolorna och i lördags fick vi ett sms från skolan att årskurs 1, 2 och 3 kan komma idag och imorn och köpa böcker och uniformer så det är vad som står på vårt schema idag.

Förra året åkte vi ut tillsammans med Joanne och Şenay i deras bil men i år sa vi att vi möts på skolan och ta varsin bil då vi ju knappt fick plats i bilen allihop efter att vi fått mega kartongerna med böcker som upptog både bagage och baksäte. Rysligt spännande att se hur mycket det blir idag.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

11 Responses to Det närmar sig

 1. Hebbe says:

  Mors,,Ja du,skolstart hos er,,ta en lastbil så ni får hem allt som behövs..Kommer ihåg från dina bilder, hur mycket det blev förra året…Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja du,han raderade en hel del onödigt,samt uppdaterade en del,,kollade även inuti vad som fanns,,där fanns ju plats för ett RAM minne till,,så nu sitter det 2 i..Nu är den mycket snabbare..Haé Kram.

 3. Fina Frun says:

  Åh vad jag önskar att loven i Sverige var lika långa!!
  Blir det lika många böcker i år att klä om nu då?

 4. Jenfan75 says:

  Här går ungarna in på tredje veckan i skolan och jag går in på min andra..
  Får ni köpa skolböckerna och uniformer

 5. Ama de casa says:

  Då kan ni ju ha vattenkrig mellan bilarna på vägen hem 😀
  Gomorron!

 6. Gilla says:

  God Morgon till dej också.

  Får man själv betala för all skollitteratur och uniformerna? Nu vet jag ju inte riktigt vad som gäller här, förutom att ungarna slipper uniformerna. De kanske skulle införas här också, så många ungar slipper bli mobbade, för sina kläder.

  Sv. Kul att du gillade månbilden. Jo, inatt har jag sovit bra och i 8 timmar, vilket också är mycket för mej, som brukar sova 6.

  Kram/Gilla

 7. Gilla says:

  Sv: Så det är en privatskola, då förstår jag ju att ni får betala böcker och sånt. När jag gick i Realskolan för en evighet sen, fick mina föräldrar betala alla böcker också. Men vi hade ju inga uniformer.

  Kram/Gilla

 8. Sita says:

  Hejsan. Ska bli spännande o få höra vad mycket som behövs detta läsår. Kram

 9. Micke says:

  Njut av de sista lediga veckorna till fullo! 🙂
  sv:
  Hade en riktigt kul lördag och en väldigt lugn söndag. 🙂

 10. Fina Frun says:

  svar: Jaha! Men då kanske det inte är så dumt med lov-uppdelningen i Sverige. Man behöver lite lediga dagar här och där 🙂

 11. Fenixmona says:

  Ja, nu går sommaren oåterkalleligen mot sitt slut…fast ibland är det gott även när allt kommer i normala gängor igen. Kramiz

Kommentera