Semester

Idag tar vi som jag skev igår semester från jeepsafari turer. Så trött igår kväll så det snurrade i huvudet på mig. Sen är det söndag idag och Hasan har fått lagt om lite så bolag som lämnade gäster på söndagar innan lämnar nu på fredagar så söndagen är helt tom i stort sett. Nån enstaka jeep kanske. Detta för att grabbarna ska få lite ledigt även om det inte innebär att dom kan ligga och sova hela dan. Jeeparna brukar få sig en genomgång i verkstaden och lite extra service då och lite annat som ska fixas men dom får sova ut lite i alla fall. Dom börjar bli bra trötta och slitna nu precis som alla andra som jobbar inom turismen med vad det än är, butik, restaurang, nattklubb…

En skön sovmorgon blev det här även om jag vaknade redan strax efter 8 men så slocknade jag nog strax efter 22 igår.

Ska bli skönt med semester idag och jag vet precis vad jag ska göra denna semesterdag…

God morgon!

This entry was posted in Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

6 Responses to Semester

 1. Hebbe says:

  Mors..Jaha och du kallar det för semester,,,Lycka till,,Solen som jag hade tidigare i morse,,men nu har den gömt sig,bakom en massa gråa..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Oki,,Ljungby ca 4 mil söder om Värnamo..Jag passerade Ljungby i etapp 10..Så du är född småländska…Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Det där är inte vad jag kallar semester direkt. Det där är ju mitt jobb! 😉
  Gomorron!

 4. Fenixmona says:

  Undrar hur många män som använder sina semesterdagar till att städa…jag misstänker att det nog huvudsakligen kvinnor som gör detta! Ha en fin städdag i alla fall! KRamiz!!

 5. Gilla says:

  Klart att killarna är trötta efter en hektisk säsong. Snart är det väl dags att inte jobba alls när turisterna inte kommer längre?

  Du ser ju inte lessen ut, för att det blev städdag idag.

  Sv. Jag fick nog en släng av månsjuka inatt istället, för jag sov bara 4 tim ung, Trött som bara den idag.

  Kram/Gilla

 6. Blir jobb för dig även idag då….hoppas ni får en trevlig söndag! 🙂

Kommentera