En 2 dagars

Blev jeepsafari idag igen för mig, Alex och Catarina. När vi samlas vid pumpen (kontoret) frågar vi hur många jeepar det är idag. Två på combi safari fick vi till svar. Eh? Inte fler?? Jaja, det är som det är och då gör vi det bästa av det. Vi kan minsann roa oss och det kunde vi. Wow, vilken dag det blev. Två jeepar idag var nästan lika kul som dom åtta vi hade igår på dan.

Vi laddade vattenflaskor sen spanade vi in folket dels i vår jeep (super roliga tyskar) och folket i andra jeepen. Jodå, dom såg ut att kunna uppskatta vattenkrig. Vi började spruta lite smått för att checka läget och jodå, dom skrattade sen j*lar blev dom blöta och inget vatten hade dom själva att ge igen med *moahaha* men sen vid första stoppet var dom snabba som blixten att ladda flaskor själva och vår jeep fick igen så vi teg. Sen var det fullt vattenkrig, dans i jeeparna som Ilhan lärde oss, handklappning, tjo och tjim. Vi ett par av stoppen fanns vattenslangar och ingen närmre beskrivning behövs väl över hur vi alla såg ut efter det?

Av förklarliga skäl fick kameran mestadels ligga i en plastpåse i väskan då den inte är vattentät vilket min nästa kamera definitivt kommer vara. Lite bilder tog jag i alla fall sen väntar jag på dagens bilder som Onur tog så ska vi se vad som finns där.

Min lille paparazzi (och Onurs assistens) hade sin kamera med idag.

Där Onur finns, där hittar man Alex.

Catarina…tillhör snart inventarierna och Sherlock familjen. Ett trogen fan och ett underbart sällskap. Både jag, Alex och grabbarna gillar henne skarpt.

Som paparazzi får man hänga lite överallt på jeeparna.

Catarina och Alex badar i det iskalla vattnet i Dimcay. Jag badade faktiskt idag igen men Ama tror ju inte på mig om hon inte får se bild. Ska se om det finns bland Onurs bilder. Han stod nämligen med kameran i högsta hugg och flinade när jag blev en isbit.

Uppfriskande.

Lite relax efter maten.

Alex leker Tarzan

Gungar fram och tillbaka medan Onur skjuter på

Till slut plumsar han i.

Onur är inte bara paparazzi. Ibland håller han i informationen under dagen också. Som idag, då var det han som höll i den.

Å lite bilder tagna av min lille paparazzi…

Inte helt väntat blev det ett gäng på Onur.

Framifrån och bakifrån

Å självklart på en av jeeparna.

En super rolig dag och jag och Catarina har utsett oss, tillsammans med Alex till ”partyhöjare” för att vi helt enkelt är grymma på att få igång folket. Nu får dom dock klara sig ett par dar utan oss. Det tar på krafterna att åka på jeepsafari så nu tar vi semester.

This entry was posted in Combi Sherlock. Bookmark the permalink.

7 Responses to En 2 dagars

 1. Sita says:

  Tänk om man vore hos er, nu har så roligt. Kram

 2. Junitjej says:

  Underbara bilder du bjuder på!

 3. Fia says:

  Oj va ni har de kul 🙂 Vi får allt se hur de blir när vi kommer dit om vi får åka på tumis me chaffisen 😀
  om det redan nu är så där olika mkt folk på turerna. Fast va gör de? Vi ska ha superkul iaf 🙂 Är nästan så att man börjar räkna dagarna nu och funderar hur vi ska hinna me allt vi vill hinna med. Ser iaf jättemkt framemot att äntligen få träffa er…å jag hoppas på sol och värme. Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Det blir vad man gör det till och vi bestämmer oss alltid för att ha kul och det kommer ni med få 🙂
   Ska bli jätte kul att ses!
   Kram!

 4. Gilla says:

  Om, jag säger bara Om vi kommer till Alanya igen, måste vi nog åka på safari med er. Det ser så roligt ut.

  Kram/Gilla

 5. Emma says:

  Vi var faktist på samma ställe i Dim cay som på bilderna, och än en gång… eeh maten? Det är ju ett tag sedan jag var där innan iår och jag minns att maten var så mycket bättre… Kavurman var seg och min frukost tallrik såg ut som den stått i en vecka och väntat på mig, trist! Men annars gillar jag stället, det går jo liksom att andas utan att svettas 😀

 6. Ama de casa says:

  Haha! Jodå… Det finns säkert en bild på dig i vattnet. Säkert. Vi säger väl det då. 😉

  Hade precis tänkt rekommendera dig att köpa en undervattenskamera, men det hade du ju redan räknat ut själv 🙂

Kommentera