Inte ens en muta funkar

Har länge sagt till Alex att vi måste gå och klippa hans hår. Ingen super panik bara det blir gjort innan skolan börjar men han vägrar.

Han ska har likadant hår som Onur (vår ena paparazzi) säger han. Onur är Alex nya idol och han ser upp till honom som jag vet inte vad. Onur är typ det coolaste som gått i ett par skor. Blåser han i en visselpipa så gör han det fräckast i hela världen. När han fotograferar kan han typ stå på ett ben samtidigt som han fotar och det, det är ju bara så fräckt. Å han kan typ gå och tugga tuggummi samtidigt. Finns det nåt coolare? Listan över hur cool Onur är kan göras lång.

Så inte ens en muta funkar. Han ska ha lika långt hår som Onur så är det bara.

Sen att Onur är världens snällaste och goaste med Alex gör ju inte saken lättare för mig. Söt som socker är han ju också. En kompis till mig sa när hon såg honom första gången…Oj oj oj så söt man kan vara då.

Jaja, är dom nöjda och glada med att se ut som två hippies så är jag också nöjd men jag kommer fortsätta försöka få Alex att klippa sig innan skolan börjar.

Positiva med att Onur har sån påverkan på Alex är att jag då kan be Onur (som ju går på samma skola som Alex) att säga till Alex att sköta sig i skolan, lyssna på fröken och göra sina läxor. Detta gör ju Alex redan men det skadar ju aldrig att få en liten påminnelse.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

4 Responses to Inte ens en muta funkar

 1. Veiken says:

  Åh, vilken lycka att ha en sådan förebild! Du får nog ge dig och vänta tills Onur klipper sig 😉
  Söta är dom båda två!

 2. Verkar vara en bra förebild för Alex, kanske kan be Onur klippa sig så dröjer det inte mer än en minut innan Alex följer med dig till frisören 😛

 3. Ama de casa says:

  Kan du inte få Onur att klippa håret? Det kanske är det enklaste sättet… 😉

 4. Fina Frun says:

  Så söta pojkar 🙂
  Han verkar ju vara en väldigt bra förebild och långt hår är väl fint 🙂

Kommentera