Joina oss

Hasan har startat x antal sidor och grupper på facebook för Sherlock Holmes jeepsafaris men sen blir det liksom inte mer. Dels vet han inte riktigt hur man ska göra när man väl startat en grupp/sida sen har han inte tid att sitta med sånt. Frågade honom härom dan om jag skulle ta över dom. Trist att dom finns där men att det är helt dött. Det tyckte han var en bra idé men han kommer ju inte ihåg hur han gjorde när han startade sidorna sen ville han ha med rätt namn. Företaget är nämligen registrerat i ett annat namn då Sherlock Holmes såklart är varumärkt så det fick han ju inte använda när han registrerade sitt företag så vi beslutade att jag startar en helt ny sida på facebook och sen gör så vi båda har tillgång till den. Något jag gjorde igår…

Å med detta välkomnar jag alla att joina och gilla Sherlock Holmes Travel Agency på facebook!

 

This entry was posted in Combi Sherlock. Bookmark the permalink.

13 Responses to Joina oss

 1. Gilla says:

  Jag har gillat men inte gått med än i alla fall. Vi lär inte komma neråt ert håll ändå.

  Kram/Gilla

 2. Ama de casa says:

  FB halkar jag bara in på en gång i halvåret eller så nuförtiden…

 3. Sita says:

  Jag har gillat. Kram

 4. Anita - amas kompis says:

  Jättebra! Jag skall vara med och kolla vad andra har upplevt och vad ni kan erbjuda i form av resor/utflykter! 🙂

 5. Hebbe says:

  Ja det är mysigt med blåsmusik på älven,,även annars oxå…Klokt att du tar över administrationen av FB sidan för Sherlock Holmes Travel Agency ..Haé Kram

 6. Veiken says:

  Hahahaha! Helt enligt reglerna! Kvinnorna får reda upp vad entusiasterna har missat! 🙂

 7. Veiken says:

  Gillat och klart! 🙂

 8. Fia says:

  joinat och gillar skarpt! 🙂

 9. Micke says:

  Gött! Det måste jag ju göra. 🙂
  sv:
  Tackar! 😀

 10. Fenixmona says:

  Godmorgon! Jag var inne där igår och har gillat också…givetvis! Kramiz

 11. Fina Frun says:

  Har ingen facebook tyvärr…

Kommentera