Ett enkelt God morgon

Får det bli från mig.

Sega här hemma idag och hjärnan har inte riktigt kommit igång så pass att jag har något vettigt att skriva om. Inte för att jag brukar ha det annars heller men…ja…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

16 Responses to Ett enkelt God morgon

 1. Fenixmona says:

  Inspirationen kan inte alltid vara på topp! Även min Cesare har blivit instängd i garderoben…kramiz

 2. Hebbe says:

  Mors,,i den värmen du har,räcker det med ett enkelt ”God Morgon”..det blir svettigt annars..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Mors,,Det var första gången jag var ute på Lysnatta,,mysigt var det..Det blev en fullspäckad dag,,först Dop,,sen Musik och fackelrodd avslutade sen med Boppers…
  Skönt att ni hittade lilla busen Slash..Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Ja dopet var en fin cermoni,med många barn och vuxna,,Leo var lite spänd först,men det gick över fort,,Ella är som en liten solstråle mest hela tiden,,,Skorna från den ena tårtan skulle dom försöka spara tror jag..Haé Kram.

 5. Anita - amas kompis says:

  Det verkar vara fina safari som du är ute på. Är du med och ordnar dessa?
  I oktober är det dags för mig att åka till Alanya för att vara där fram till jul. Kan du tipsa om utflykter med seriösa reseföretag?

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!
   Det är min mans företag som ordnar dessa utflykter och såklart kan jag rekommendera vårt som seriöst 🙂
   Härligt att du ska vara här ända till jul. Bästa perioden du kommer, inte för varmt och inte för kallt.

   • Anita - amas kompis says:

    Jaha – och var hittar man ert företag?

    • Sand mellan tårna says:

     Vet du kanske var Vings kontor ligger? Vi ligger typ snett över. Vet inte om du kan se kartan om du klickar här.
     Annars ligger det om man står med Aquapark/Burger King i ryggen på motsatt sida gatan går man uppåt, mot Atatürkstatyn. När du kommer till ett gathörn där det ligger en grön bank vars namn jag aldrig kommer ihåg svänger du i alla all in vänster där sen första höger (ligger en kuaför i hörnan). Gå en liten bit så ser du kontoret. Man ser även skyltar på Atatürkgatan om man blickar lite uppåt 🙂
     Om du mailar mig på sandmellantarna@live.com så kan jag skicka mitt mobilnummer så kan du kontakta mig där om du vill. Ingen lust att slänga ut det här 😉

  • Ama de casa says:

   Jag tycker verkligen du ska åka med på en sån däringa jeepsafari Anita. Det ser hur kul ut som helst! 🙂

 6. Fia says:

  Godmorgon! Du får väl ta de lite lugnt ibland 🙂 man kan ju inte leverera 24/7 🙂 Ang. garderober, vår katt gillar åxå att liggga där men nu e hon bannlyst från sovrummet. Bara vintertid hon får va där för jag e livrädd fästingar. Jag har medicinerat henne och i år inte hittat nån..men iaf.
  Ha en ljuvlig dag! Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Usch ja, fästingar är inget kul. Så äckliga kryp 🙁
   Vila, vad är det? 😉
   Ha en bra dag du med!

Kommentera