Instängd

Varje dag innan vi går hemifrån vill jag veta var katten är. Särskilt efter den gången vi kom hem och upptäckte att vi stängt in honom i sovrummet och han fått vara där hela dan.

Idag innan vi gick gjorde jag som jag brukade, letade var Slash fanns men hittade honom inte. Vi ropade men inget svar. Såklart…den katten är pratig, aldrig varit med om en katt som pratar så mycket men när man behöver ett svar ja då kniper han.

Alex sprang ut och in i alla rum och badrum och letade. Dörren till balkongen hade varit stängd då vi haft ac´n på så jag visste att där är han inte men jag kollade ändå. Ingen katt.

Sssccchhh sa Alex, jag hör något och så gick han in i vårt sovrum. Härifrån kom det mamma men jag har redan letat här och hittar honom inte här.

Aha! Då slog det mig att när jag tog på mig kläder var Slash i sovrummet och han gillar att hoppa in i garderoben. Jag öppnar mittendörren (skjutdörrar) och ut trillar en styck Slash och en hög med kläder.

Då hade han smitit in där utan att jag såg så jag hade bara dragit igen garderobsdörren och instängd blev han.

Slutet gott allting gott!

(Bilden är från i januari)

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

4 Responses to Instängd

 1. Aurora says:

  De är på de mest mystiska ställen -Trulls gillade att krypa ner i lådor och tog sig bakom lådan. Vi kunde aldrig skjuta in en låda utan kolla om han var bakom. Så vit och fin Slash är om magen. Ingen utekatt där inte.Kram

 2. Jenfan75 says:

  Jag förstår inte detta med Katter och garderober, våran kisse är likadan..

 3. Ama de casa says:

  Typiskt katter… Men det var ju bra att ni hittade honom i alla fall 🙂

 4. Carro says:

  Vilken rackare – men ej bedårande gullig sådan!

Kommentera