Solen skiner…

Termometern visar på +30 grader. Inga förändringar här. Tycker faktiskt det kan svalna av lite nu. 36-37 dagtid i flera veckor blir aningens jobbigt i längden. Man har liksom ingen energi för nånting.

Jag vill promenera på stan, jag vill gå och shoppa lite och jag vill sitta ute och fika men inget av det finns det energi till i denna värmen.

Men men, det är bara att bita ihop, snart snart svalnar det förhoppningsvis av och så småningom kommer vintern med sitt regn och rusk och då finns det tid att klaga på kylan.

God morgon från mig som är vaken.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Solen skiner…

 1. Hebbe says:

  Mors,,Ser att Slash tar det lugnt i värmen…Ja dom pokalerna tyckte jag var roliga,,så dom får hänga med ett tag..Ska jag sända ner lite svalare grader till dig,,jag har +12,1 just nu..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Ja du,,dagens namn,där har väl Bäst före datumet,gått ut för länge sen..Det kan väl plockas bort ur almanackan,,tycker jag..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja det är lugnet personifierat,att vara där uppe,,jag såg två bilar under veckan…ja gör det,skicka 10 grader bums..Tackar o bockar..Kramen.

 4. Gilla says:

  Uff!!! En sån värme mår jag inte bra i.

  Sv: Ett gott skratt förlänger inte bara livet utan även käften.

  Kram/Gilla

 5. Ama de casa says:

  Haha! Han har verkligen en skön stil… 😀

  Här är det också olidligt varmt och otroligt fuktigt! Man går omkring och är kladdig mest hela dagarna. Känns fräscht… 😉

 6. Fina Frun says:

  TACK för att du så ofta lägger ut bilder på er underbara Slash som alltid får mig att le 😀

 7. Carro says:

  Mmm… Efter ett tag kan det nog bli för mycket av det goda (värmen). Här önskar man dock motsatsen, att hösten kunde vänta åtminstone en månad till 🙂

 8. Mamma says:

  Helgpussar o kramar skickas härmed!
  Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

Kommentera