En dag på Aqua Park

Blev det idag. Gick dit med Ferhat (som jobbar för Hasan) och hans syster som är här och hälsar på. Hasan kom också en sväng lite senare.

Att busa med Fehrat i poolen är minst lika kul som att åka rutschkana.

Ferhat och Alex

Baba och Alex

Ferhat och hans syster

Här är dom tillsammans med Alex i väntan på lunchen.

Det blev även en del åka av…

YouTube Preview Image

Skrattade så varje gång Hasan åkte då det såg ut att gå i slowmotion. Blev liksom ingen fart. Själv hade jag helt fel bikini på mig för att åka rutschkanor så till slut gav jag upp. Orkade inte oroa mig för hur och var på kroppen (eller utanför) jag skulle hitta den.

Har i alla fall haft en underbart härligt dag men 6 timmar på Aqua Park gör en aningens mör. Jag är helt slut. Alex däremot slängde sig bara in i duschen och sen på med kläder. Blev hämtad av en av grabbarna som tog med honom ner på kontoret. Han måste jobba sa han. Jobbet innebär att dela ut visselpipor till alla nightsafari gäster sen brukar han åka med upp till borgen där första stoppet är sen efter det brukar Hasan komma hem med honom. Min lille gosse är inte så liten längre.

This entry was posted in Filmklipp, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

8 Responses to En dag på Aqua Park

 1. Emma says:

  Hur mycket betalar ni för att komma in på aquapark? Vi var i alanya en liten vecka, och ett vännepar ville gå (vet inte vilken) och inträde vad 20 euro per person. Det var väl lite väl mycket tyckte vi, även om det ingick någon slags lunch buffee, men då jag är petig på maten vill jag gärna veta om det finns något som går att äta innan jag betalar för det, liksom 🙂

 2. Emma says:

  Ok, ja kunde tänka mig det. Överhuvudtaget tycker jag maten i Alanya (förutom på turkställena) har blivit otroligt dålig. Tror vi skickade tillbaka nästan hälften av allt vi beställde när vi åt ute på turistrestauranger. Pommes fritesen var alltid friterande minst 2 gånger och det var bara… äckelt.

 3. Aurora says:

  Jag brukar dra upp byxorna så att man åker på skinkorna mer. Det blir mer fart så. Kram

 4. Emma says:

  I alla år har jag och Cihan ätit på Lokantan som ligger mittemott Hollywood (den har varit där långt innan hollywood kom) och det är väl enda stället där vi faktist äter upp och blir mätta när vi väl äter ute… Visst, om kvällarna äter vi soppa innan vi går hem om vi är hungriga men det är liksom inte samma sak.

 5. Fia says:

  Ljuvligt ljuvligt 🙂 annat än det deprimerande vädret vi har här, men snart så… 😀 (fast det åskar väl och regnar i dagarna 6 då)

 6. Ama de casa says:

  Haha! Ja det såg verkligen slow-motion ut 😀

  Härligt!

 7. Jenfan75 says:

  Det där såg helt underbart ut=)

Kommentera