Kittlig på magen

Slash är så kittlig på magen. Man får absolut inte klappa honom där. Då viker han sig dubbel av skratt.

När jag borstar honom får jag absolut inte ta på magen. Då greppar han med tassarna om borsten och min hand och hugger. Vill inte hålla fast honom då han då kanske inte kommer tillåta mig att borsta honom alls och han älskar när man borstar honom överallt utom på magen. Han ligger helt still och njuter.

Nu har jag kommit på hur jag kan ta magen också. Sitter jag på golvet och låter Slash slicka mitt hår går det strålande att borsta på magen. Han ställer sig på bakbenen med framtassarna på mitt huvud sen är det bara för mig att borsta. Han är så upptagen med mitt hår så han märker inte att jag borstar på magen.

Här fångade mamma honom på bild i våras i full action med mitt hår.

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kittlig på magen

 1. Ama de casa says:

  En riktig hårfetischist alltså 🙂

 2. Sita says:

  Haha han ser ut att njuta, mitt katt skrälle lägger sej o kråmar som en ål när jag kommer hem. Då ska det kelas på magen. Kram

 3. Fia says:

  Härliga Slash 😀 hoppas jag får träffa honom för nu e de bokat, blir som jag skrev i mailet 🙂 ”I feeeel häpppiii” 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Åhhh vad roligt att ni bokat 😀 Då ses vi snart. Ska bli jätte roligt 😀
   Ska kolla min mail direkt. Har inte gjort det ikväll.

 4. Fina Frun says:

  Hahah söta Slash!

 5. Fenixmona says:

  Men vilken rolig kisse…helt klart så gillar han hår, fast det kanske är just ditt hår så det är dig han gillar! Kul med en kittlig kisse…hehehe…Kramiz

Kommentera