Vi byter ställe!!

Idag var vi på Kemer 12 i Dimcay igen men aldrig mer att jag åker dit igen.

Varför?

Dom har gratis pick up om man är minst 6 pers vilket vi var. Vi var 6 vuxna och 3 barn. Dom hämtar oss och så långt är allt frid och fröjd. Vi sitter vid poolen och med oss hade vi lite crisps till barnen så som salta pinnar och sesamsticks. Vi hade även isvatten med oss. Flaskor med vatten vi lägger i frysen. Perfekt i värmen här då vattnet håller sig kallt och smälter långsamt.

Alla gånger vi varit där har vi haft med dessa småsaker och det har aldrig varit några problem. Idag kommer chefen fram till oss och börjar skälla för att vi har egna saker med oss. Att man inte får det (finns ingenstans på hela området där det står att man inte får ta med ens eget vatten) utan man ska köpa där för han måste tjäna pengar. Vi sa att vi köper här också, cappuccino, dricka, lunch, glassar…Vi spenderar en hel del där på en dag men nej, han var sur som ättika så vi sa, ok vi förstår. Vi lägger undan vårt och det gjorde vi.

Jag kan förstå att dom inte vill att man ska ta med en massa själv men det är ju inte så att vi hade en picknick korg full med mat, bara lite snacks till barnen. Sånt som inte finns att köpa där. Förra veckan hade jag melon med mig och det var ingen som sa nåt om det. Vi såg flera andra idag som hade både dricka,  frukt och chipspåsar med sig.

När vi skulle åka hem och stod för att betala säger tjejen i kassan att chefen vill prata med oss i telefon. ???????????????? Då hade antagligen chefen sagt till henne att när vi ska betala ska dom ringa honom. Katrin pratar med honom och han säger till henne att vi måste betala 30 lira för att bli körda tillbaka med deras service.

????????????????VA?????????????????????????????

Vi påpekar att det står ju på era lappar och all reklam att ni har gratis körning om man är minst 6 pers och vi är det. Då gnäller han om det vi hade haft med oss igen (det som vi stoppade undan och inte rörde mer på hela dan) och när vi sa vad vi köpt under dan och hur mycket vi spenderat har den j*eln mage att säga ”det är inte tillräckligt”. Jag måste tjäna pengar så ni måste betala 30 lira för servicen.

F*** Off sa vi till honom. Ringde Hasan som skickade en jeep till oss. Sherlock Holmes kan man lita på!

Jag har aldrig varit där och spenderat under 30-40 lira per gång. Det finns dom som åker dit, anväder poolen hela dan men spenderar inte mer än 2 lira. De köper en vatten och en te och sen inget mer. Dom har alltså tjänat bra med pengar på oss då vi alla spenderade ungefär lika mycket men det är det slut med nu. Synd för dom då vi hade fler besök dit inplanerade med mer folk men nu byter vi ställe.

Han trodde väl vi var turister som är här 1 vecka och aldrig kommer tillbaka mer. Å rätt har han att vi aldrig kommer tillbaka till hans ställe. Nu gynnar vi hans konkurrenter i stället!! Så dom 150-200 lira vi tänkt spendera där nästa vecka får någon annan.

Så ska ni åka till Kemer 12 med deras pick up och slippa betala för det måste ni spendera …Tja kanske bäst att ni ringer och frågar chefen först innan ni åker dit eller bokar pick up vad som är minsta man måste spendera.

Nu ser vi fram emot att testa ett nytt ställe!

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

13 Responses to Vi byter ställe!!

 1. Catarina says:

  Japp, en trevlig dag som avslutades lite tråkigt – men det får ju bli så att vi byter ställe till nästa gång… deras förlust – och föhoppningsvis vinst för oss och någon annan 🙂

 2. Micke says:

  Gött att ni kunde ge honom fingret och fixa ert eget. Rätt åt honom. Hoppas ni sprider ryktet i era kretsar så han blir av med ännu mera business. Han kan ju gott få reda på varför det plötsligt blir mindre business också, så att han kanske kan fundera över sitt eget kassa beteende.
  sv:
  En månad till? Riktigt gött för honom!!! 🙂

 3. Fia says:

  Vilken idiot…å såna ska jobba inom turistbranschen..suck! Nu får ni utforska nya ställen och berätta va som e värt att besöka 🙂 Gonatt från Finland där vi för tillfället har riktig finsk sommarvärme…bättre sent än aldrig 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja nu ser vi fram emot att testa nya ställen 🙂
   God morgon från ett riktigt behagligt Alanya!

 4. Fenixmona says:

  Fy sjutton så dåligt! Jag får säga som min pappa brukar säja: ”Han vill inte sälja förstår jag”…Hoppas du också lät honom veta vad han förlorade genom sitt bedrövligt dåliga beteende! Kramiz

 5. Aurora says:

  Fy sjutton. Men nu fick han dålig reklam också. Det hade han nog inte räknat med. Kram

 6. Ama de casa says:

  Fy fasen vilket sätt! Helt rätt att byta ställe, jag hade heller aldrig åkt tillbaka. Oförskämt och sniket. Dum-sniket, till och med. Hoppas att alla som läser din blogg också byter ställe fortsättningsvis.

 7. Lena says:

  Tack för informationen , detta ställe skall vi inte besvära! Hälsar Lena

 8. Sita says:

  Vilken chef. Kommer jag någonsin till Turkiet igen så ska jag då inte besöka han. Kram

 9. Floyd says:

  Skönt att du tar upp det,då är det inte bara vi svennebananer de försöker blåsa.
  Har varit med om ett liknade upplägg i Side men då var det solstolarna som var fokus.
  Sen har de försökt blåsa Ernie på en redan trasig solstol på hotellet i Marmaris men satan i gatan vad de fick på pälsen.Det blev som så att hotell manegern undrade vad jag skulle ha i lira för att inte gå vidare med ärendet.
  Resebolaget ersatte mig först med 500 kr för sveda och värk men höjde det direkt till 1000 kr när jag förklarade för dem vad jag tyckte om deras ”flaggskepp” till hotell och att det inte handlade om pengarna.Sen gav Ernie upp.
  Vi tog lokalbussen upp till Dim cay och hamnade på något ställe de kallade Pick nick de serverade mat och dricka men tydligen fick man ha käk med sig dit.
  E.Floyd

  • Sand mellan tårna says:

   Jo en del försöker allt och en del går säkert på det också men inte vi och inte du. Bra att du ställde till det ordentligt. Förhoppningsvis gör dom inte om det mot andra.
   Det finns många ställen man får ha med sig egen mat till. Å det roliga är att min engelska väninna varit dit vi var dan efter och hade haft egen dricka stående på bordet vid sin solsäng samt crisps till barnen. Allt låg helt synligt och ingen sa något. Tror han gjorde så mot oss för att vi hade deras pick up service. Alla andra gånger då vi kört själva har ingen sagt något om det vi haft med oss.

Kommentera