Blöt dag

Skrev ju i inlägget här att vår Sapadere tur blev blöt på mer än ett sätt. Skulle bara få cd skivan med bilder från vår fotokille där jag trodde det fanns bilder från detta då min kamera (mobil mm) låg inbäddad i en påse i väskan just pga allt detta blöta men tji fick jag. Paparazzi skyddade sina kameror han med…

På krigsstigen!! Kan säga som så att vi fyllde massa flaskor med vatten och sen hade vattenkrig med folket i andra jeepen. Vi stannade på flera ställen där det fanns vattenslangar som chaufförerna så snällt riktade mot oss så vi blev genomdränkta. Gud vad jag skrattade! Så skönt i värmen! Några som inte skrattade var dom andra i vår jeep, 4 serbiska kvinnor dressade till tänderna. Det var tyllkjolar och spetslinnen, make up för en dragshow, fixade i håret som inför ett kungligt bröllop. Oj oj oj dom blev helt knäckta när dom blev blöta sen mjuknade dom upp lite och hade faktiskt roligt. Handdukar hade dom inga med sig, däremot ombyte skor. Små söta silvriga ballerina skor. Jag undrade vad deras guider som sålt utflykten sagt till dom? Att dom skulle åka limousine?? Framme vid Sapadere och lunchen kunde dom inte få upp sina speglar fort nog och fixa till sig. När vi sen skulle åka och en av personalen på stället stod med en vattenslang riktad mot oss trodde jag dom skulle svimma. Den ena satte en plastpåse på huvudet för att inte förstöra frisyren hon fixat till. Nog om det…dyngsura var vi och vi andra njöt och hade så kul. Blir som barn på nytt! Vi skvätte mer än Alex och Maya.

Lite fler bilder från turen…

Lyssnar på informationen. Syns lite att jag hört den förut va?

På min vrist

Catarina

Alex och Maya i Dimcave.

Alex fick två uppsättningar ”fotbollskläder” av sin farbror när vi kom hem. En med Ronaldo och en med Messi. Han har inte haft något annat på sig sen dess. När jag tvättar den ena har han den andra på och så håller det på dag ut och dag in. Billig i kläddrift.

Ser ni det orange som fladdrar bakom Catarina? Det är mitt linne. Jag var så dyngsur och linnet vägde bly och det bara droppade så det var bara att ta av och låta det torka i vinden. Ser ni också så fint vi vinkar? Precis som kungligheter.

Catarina igen.

Jag och min skatt!

Vinka till paparazzi.

Söta Maya!

Jag och Katrin.

Å här har vi Catarina igen.

Asså!!! Sötare unge får man ju leta efter. Min blogg, Mitt barn – Jag får skryta!

Det var det!

This entry was posted in Combi Sherlock, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

9 Responses to Blöt dag

 1. Hebbe says:

  Ha Ha galaklädd på jeepsafari,,smartingar,,bra att dom fick känna på blötan,,många fina bilder som vanligt…Ja det var kul läsning om din stad,,fint att du Facebokade artikeln..Haé Kram.

 2. Fia says:

  Hahaaaa…fint klädd ska man va på jeepturerna 😀 Förstod att de e många turister som inte gillar att bli nerblötta. Jag kände mig då som en tonåring och efteråt har man ju funderat hur så lite kan få en att just feel happy 🙂 och bete sig som man gjorde..haha. De e sånt man har med sig i minnet för livet, är så stor kontrast mot livet här hemma.

 3. Gilla says:

  Det påminner mej om när jag och min man var på Tenerife för många herrans år sen. Vi tog en tur upp till Spaniens högsta berg, Teide. Man fick åka linbana en bra bit, sen fick man klättra upp för det steniga berget, för att komma till toppen. Då var det också modernt med platåskor med höga klackar och spanjorskorna klättrade iförda den munderingen. Lika tokigt som ditt exempel. Numera får man inte klättra allra höst upp utan specialtillstånd, för turisterna har plocka med sig så mycket sten, att berget blev mindre högt.

  Jag har varit med om vattensprutning på Tenerife också. Då var det vid en kyrka och prästen stänkte vatten på djur och människor, för att helga dem. Men ibland tog han en spann med vatten och slängde rakt in i bilarna, som körde förbi.

  Sv: Tårtorna var verkligen jättegoda.

  Kram/Gilla

 4. Ama de casa says:

  Ja, JAG hade då blivit gaaaalen om nån hade blött ner mig när jag hade fixat till mig! Ni hade blivit stämda!!! Ifall jag kommer nån gång så har ni TUR – jag fixar aldrig till mig 😉

 5. Sita says:

  Härlig tur. Kram

 6. Micke says:

  Hahaha
  Vilket roligt äventyr!!! 🙂

 7. Veiken says:

  Klart man ska klä upp sig när man åker jeep – visste du inte det? 😉
  Vattenkrig är väl det bästa man kan göra i värmen. Extra plus för att det är roligt!

 8. Fenixmona says:

  Hehehe…uppklädda o sminkade för en jeeptur, då har de ju missat det väsentligaste…Ser att ni hade jättekul och det är klart att du säkert hört den där informationen ett antal gånger! Kramiz

Kommentera