Grannar

Idag är Umut hemma hos oss och leker med Alex. Vi bodde ju grannar innan och det kan man nästan säga att vi gör nu också. Dom har nyligen flyttat ner till Damlataş området och bor inte så långt från oss men inte heller så nära att dom får gå själva till varandra än på ett tag.

Flera månader sedan dom lekte. Alex har ju haft sin fotboll på helgerna så det har inte funnits så mycket tid till annat sen har vi ju varit i Sverige och på Sicilien. Lite blygt mellan dom när dom först möttes men ett par sekunder senare var det som om det var igår dom lekte.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

3 Responses to Grannar

 1. Gilla says:

  Som man säger: Gammal kärlek rostar aldrig.

  Kram/Gilla

 2. Sita says:

  Trevligt att dom kan leka igen. Snart är dom så gamla att dom kan gå till varandra. Kram

 3. Ama de casa says:

  Kul att dom har flyttat nämare 🙂

Kommentera