Inte konstigt

Kusinen med familj som lånade vår lgh när vi var i Sverige hade ju bäddat rent i sängarna. Jag har hela tiden sen vi kom hem tyckt min ena kudde kändes väldigt hård. Jag brukar sova med två men har tagit bort den ena då det blivit för hårt och högt annars. Tänkte inte direkt på det, kanske det kändes så då mammas kuddar är mjuka och jag vant mig vid dom. Dock har jag känt att det saknats kuddar men inte orkat bry mig direkt.

Nu när jag skulle byta sängkläder ser jag att i min hårda kudde ligger det två vanliga kuddar. Båda har örngott sen ett örngott ovanpå det. Alex ena kudde hade först 2 vita örngott sen ett till ovanpå det. I vår säng var det bäddat med spiderman och fotbollspåslakan och örngott. I Alex säng med ”vuxensängkläder”.

Inte konstigt det kändes hårt! Å med det kom även de försvunna örngotten fram. På vilka jag kände på lukten inte var rentvättade?!?

Vad säger man???

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Inte konstigt

 1. Ama de casa says:

  Ojsan. Det var ett annorlunda sätt att bädda rent på… Tur du löste mysteriet 🙂

 2. Sita says:

  Konstigt sätt att bädda. Hoppas du slipper dom mera. Kram

 3. Ruth i Virginia says:

  Vad säjer man?
  Vilken tur att jag hittade den andra kudden.
  Vilken tur, att jag inte behöver sova på den hårda kudden längre.
  Vilken tur att jag kom på, var alla örngotten var.
  Synd att jag har ett starkt luktsinne.
  Slutet gott – allting gott / ävern sömnen/
  Ciao 🙂 Gomorron, förresten!

Kommentera