Ibland behövs…

…En hemmadag! Det har gått i ett sen vi kom hem för en vecka sedan så idag bokade jag inte in någonting. Tyckte att jag och Alex kunde ta en lugn hemmadag. Alex protesterade lite först och tyckte att något kan vi väl göra men sen insåg han själv hur skönt det var att inte göra något särskilt.

Han har suttit och byggt med lego hela dan och han är så nöjd så nöjd med det. Batterierna blir laddade och vi är redo för nya aktiviteter.

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ibland behövs…

 1. Ama de casa says:

  Jag börjar också längta efter en ”göra-ingenting-dag” 🙂

 2. Hebbe says:

  Hej du..Oki då får du gratta på flera håll..Här började dagen med ett sjuhelsikes regn,,men sen blev det finväder,med en skön svalkande vind..Haé Kram.

 3. Sita says:

  Ja du en dag är vad jag står ut med o inte göra något. Men sen brinner det i kroppen efter att åka någonstans. Nu när jag börjat jobba så reser jag 4 dagar, sen ledigt 3. I morgon ska vi fara till Karlskoga o gratta barnbarnet som fyllde i tisdags. Söndag blir nog hemmadag lr till Thea. Kramar

 4. Veiken says:

  En MYCKET förståndig mamma! Alla behöver lite egen tid då och då! 🙂

 5. Micke says:

  Ja, hemmadagar är verkligen skönt ibland! 🙂
  sv:
  En sån mjukstart som jag hade var precis vad jag behövde!!!
  Filmningen idag, gick mycket bra! 🙂

Kommentera