Lunch with the girls

Hela långa eftermiddagen spenderade vi på Ankis restaurang.

Katrin, Catarina, Anki och engelska Alison. Kidsen, Alex, Maya, Jakob och Evin for runt lite överallt. Bara lilla snäckan Aylin som höll sig i närheten men hade hon kunna gå hade hon inte gjort det.

Det blev lunch, frukt, cappuccino och litervis med vatten. Trevligt som alltid!!

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

4 Responses to Lunch with the girls

 1. Veiken says:

  Ljuva livet…. Lev livet medan man lever är mitt motto! Underbart… 🙂

 2. Ama de casa says:

  Trevligt, trevligt! Av nån konstig anledning går det inte lika mycket vatten om dagarna just nu. Kanske för att det har kommit en hel del uppifrån? 😉

 3. Monica LIndgren says:

  Var ligger och heter Ankis restaurang ? Vi är ju här nere i Alanya nu och skulle gärna tänka oss prova några nya restauranger. Har de pick up service ?
  Kram Monkan från Ume

  • Sand mellan tårna says:

   Hej Monkan!

   Den ligger på östra sidan. Vet du var restaurangen Why Not på Atatürk ligger? In på den gatan ligger det på högersida. Skandinavia restaurang Jacobs café och bar heter den. Kommer man på 25 metersgatan går man ner till höger vid trafikljuset där stora 82 sali pasari ligger, i hörnan där ligger också en restaurang som heter Lider Pasa.
   Tror dom har pick up men nu vet jag att Anki och hela familjen åkte till Sverige igår och är nog där för att stanna (tyvärr). Dock har dom restaurangen kvar, släkten jobbar kvar. Ville bara säga det så du vet innan ni ev går dit att nån svenska kommer ni inte stöta på.

Kommentera