Super Kids Club

Var verkligen en hit tyckte Alex. Under två timmar varje dag träffades dom och hittade på massa roligt.

En super kid redo och klar för sitt första bus.

Dom hade massor av olika aktiviteter. Hotellområdet hade stora och många ytor att röra sig på.

Dom kastade frisbee, spelade fotboll, basket, lekte lekar. Varje dag vi hämtade honom var han sjöblöt då dom sprang i vattenspridare. Bad i poolen har dom inte under super kid pga säkerheten vilket jag tycker är bra. Vattenspridare funkar lika bra. Ibland tog dom det lite lugnt, målade och pysslade. Tipsrunda hade dom också.

Dom blev ansiktsmålade och sen gruppfotograferade.

Då Alex var med under båda veckorna har han två fina gruppfoton där även ledarna, Emil och Victoria är med på varsitt. Underbara ledare som barnen älskade.

Dom hade ”backward dinner” en kväll i veckan och det är precis som det låter, baklängesmiddag där man börjar med efterrätten.

Av förklarliga själ har jag inte så många bilder från Super Kids klubben. Föräldrar var förbjudna.

Min super kid svingar sig i en lian.

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

4 Responses to Super Kids Club

 1. Ama de casa says:

  Kul! Bra också att föräldrarna är förbjuda, blir ju väldigt tydliga regler då 🙂

 2. Hebbe says:

  Härligt för Alex att få busa lite med andra barn..Jo tack här är det bra,synd att det regnar bara,,ska bli dagsregn säger dom på lokalradion,,men det ordnar sig ändå..Haé Kram.

 3. Veiken says:

  Super Kids måste passa Alex som handen i handsken. Fullt ös och roligt hela tiden 🙂

 4. Rosita says:

  Hotellområdet ser fantastiskt ut och visst är det toppen för både föräldrar och barn med aktiviteter på semestern. Man har ju ändå så mycket tid tillsammans på semester när inte behöver laga mat, städa m.m. Våra tjejer deltog delvis i arrangerade aktiviteter under vår senaste resa (Mallorca), men det är inte lika mycket arrangerad lek för de äldre barnen (från 8 år) på Vings motsvarighet till Fritidsresors Blue Village. Men efter första arrangerade aktiviteten så lärde de ju känna jämnåriga kompisar som de lekte vidare med sen.
  🙂
  Särskilt när man har flera barn som vi har (3 st), och även mamma och pappa vill hinna med träning, spa, läsa en bok så är det superbt med dessa familjeresort. Det är skönt att lämna dem för privata utflykter också. Det gör vi alltid.
  🙂
  Nåå, känner du igen den svenska mamman i Turkiet?

  Hälsningar från Stockholm

Kommentera